Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023

Εθνική Ελλάδας: Έκλεισε σημαντικό φιλικό με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη

Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 16:29 Γράφτηκε από

Δυνατό φιλικό με τη Ουγγαρία στη Βουδαπέστη ανακοίνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Τον προσεχή Νοέμβριο (20/11) η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ θα αντιμετωπίσει τους Μαγυάρους στην Puskas Arena με ώρα έναρξης τις 21:15.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα η Εθνική Ομάδα Ανδρών τον προσεχή Νοέμβριο. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αγωνιστεί με την Ουγγαρία την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στο Puskás Aréna της Βουδαπέστης, με ώρα έναρξης 21:15 (Ελλάδας).

Το παιχνίδι της Ελλάδας με την Ουγγαρία είναι το 23ο στην ιστορία των δύο ομάδων. Η Εθνική Ομάδα υπερέχει με 10 νίκες έναντι έξι των «Μαγυάρων», μιας από τις μεγαλύτερες σχολές ποδοσφαίρου στο παρελθόν. Η πρώτη νίκη σε βάρος της Ουγγαρίας ήταν το 1978 στο Καυτανζόγλειο και εκείνο το 3-2 συνδυάζεται με τη μεγάλη πορεία για την πρόκριση στο Κύπελλο Εθνών του 1980.

Για τελευταία φορά, Ελλάδα και Ουγγαρία τέθηκαν αντιμέτωπες στο UEFA Nations League το 2018 και η κάθε ομάδα νίκησε στην έδρα της.Για τελευταία φορά αναμετρήθηκαν σε φιλική αναμέτρηση τον ΜάϊΦεο του 2008, στο «Ferenc Puskas» πρώην Νεπ Στάντιον, το γήπεδο που έχει φιλοξενήσει την Ελλάδα τις περισσότερες φορές, οκτώ συνολικά. O αγώνας του Νοεμβρίου διεξάγεταιι στο Puskás Aréna το νέο γήπεδο που είναι το «σπίτι» της Ουγγαρίας από το 2019.

Η Ουγγαρία παίζει στην Α' κατηγορία του UEFA Nations League και κάνει εξαιρετική πορεία ως τώρα, αφού προηγείται στον όμιλό της, αφήνοντας πίσω Γερμανία, Ιταλία και Αγγλία!».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search