Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Υπηρεσιακός πρόεδρος Μπαρτσελόνα: «Θα έπρεπε να πουλήσουμε τον Μέσι το καλοκαίρι»

Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 16:11 Γράφτηκε από τον

Στην παραδοχή και μάλιστα παραθέτοντας και λεπτομέρειες, ότι η οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα είναι ανησυχητική προχώρησε ο προσωρινός πρόεδρος της ομάδας μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο Κάρλες Τούσκετς χαρακτήρισε ανησυχητικά τα πράγματα, έκανε γνωστό ότι δεν θα δοθούν οι μισθοί του Ιανουαρίου και τα πριμ τα οποία πρέπει να καταβληθούν και παραδέχθηκε ότι για να διορθωθούν όλα θα έπρεπε να έχει πωληθεί ο Μέσι το περασμένο καλοκαίρι.

«Οι παίκτες δεν θα πληρωθούν τον Ιανουάριο. Κανονικά, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν δύο πληρωμές, μία τον Ιανουάριο και μία τον Ιούλιο. Αλλά εφέτος δεν θα λάβουν τίποτα τον Ιανουάριο. 'Όπως και άλλα μπόνους που είχαν προγραμματιστεί, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους για την κατάκτηση τίτλων. Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου είναι ανησυχητική, αλλά υπάρχει ελπίδα», ανέφερε ο Τούσκετς απαντώντας στην άποψη ότι θα έπρεπε να έχει γίνει πώληση του Μέσι το περασμένο καλοκαίρι.

«Από οικονομικής άποψης θα έπρεπε να γίνει. Θα βοηθούσε και με ρευστό από τη μεταγραφή, αλλά και θα γλιτώναμε ένα βαρύ συμβόλαιο. Θα έπρεπε, βέβαια, να υπάρχει συναίνεση και από το προπονητικό επιτελείο και αυτό δεν είναι θέμα της διοίκησης», τόνισε.

 

sport-fm.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport