Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε τη μεγάλη μεταγραφή του Έρλινγκ Χάλαντ

Τρίτη, 10 Μαϊος 2022 17:45 Γράφτηκε από

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή της θερινής περιόδου ολοκληρώθηκε. Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε πως υπάρχει συμφωνία με την Ντόρτμουντ για τη μετακίνηση του Χάλαντ που θα ισχύσει από την 1η Ιουλίου.

Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε την πρώτη μεγάλη μεταγραφή της θερινής περιόδου. Οι πολίτες ανακοίνωσαν πως ήρθαν σε συμφωνία με την Ντόρτμουντ για τον Έρλινγκ Χάλαντ, με την μετακίνηση του 21χρονου Νορβηγού στράικερ ουσιαστικά να επισημοποιείται.

Η Μάντσεστερ Σίτι ενεργοποίησε τη ρήτρα του Χάλαντ, η οποία ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ. Με το μπόνους υπογραφής και με την προμήθεια των ατζέντηδων το παραπάνω πόσο θα ανέβει στα 100 εκατομμύρια.

Ο Χάλαντ θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο και θα λαμβάνει 400.000 λίρες την εβδομάδα, όσα περίπου παίρνει και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε και έτσι θα βρίσκεται στους top-earners της Μάντσεστερ Σίτι. Το deal είχε μπει στην τελική του ευθεία τις τελευταίες ώρες με τον Νορβηγού να έχει περάσει ιατρικά της Βρυξέλλες τη Δευτέρα (9/5).

 
 

"Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έφτασε σε συμφωνία με την Ντόρτμουντ για τη μεταγραφή του Έρλινγκ Χάλαντ από την 1η Ιουλίου του 2022. Απομένουν οι τελικοί όροι με τον παίκτη" αναφέρει η ανακοίνωση της Σίτι.

 

sport24.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search