Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022

Δεν αλλάζουν οι πίνακες διαιτησίας ακόμη και αν είναι νέος αρχιδιαιτητής ο Μπένετ

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 20:18 Γράφτηκε από

Την ερχόμενη Παρασκευή (22/7) θα περάσει από την Εκτελεστική Επιτροπή Διαιτησίας το θέμα του νέου αρχιδιαιτητή. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έχει εισηγηθεί την πρόσληψη του μέχρι πρότινος, άμεσου συνεργάτη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, Στέφεν Μπένετ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος ανακοίνωσε τον υποψήφιο διάδοχο του Άγγλου, λίγα λεπτά πριν το Δ.Σ. της Super League, κίνηση που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της πλειοψηφίας των ΠΑΕ (10 από τις 14 στηρίζουν Κλάτενμπεργκ).

Μάλιστα ακούγεται οτι την επιλογή Μπένετ δεν την γνώριζαν ούτε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, κάτι που επισης συζητήθηκε. Πάντως δύσκολα δεν θα περάσει η εισήγηση Μπαλτάκου την ερχόμενη Πάρασκευή.

Διέρρευσε επίσης οτι ο νέος αρχιδιαιτητής ενδεχομένως να ακυρώσει και τους πίνακες διαιτησίας που ανακοινώθηκαν πριν λίγες μέρες. Κάτι τέτοιο, αν και στην Ελλάδα ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, δεν μπορεί να συμβεί. Και αυτό επειδή υπάρχει ξεκάθαρος λόγος.

Ο Μπένετ, ο οποίος είναι μέλος της ΚΕΔ (υπεύθυνος για τους ορισμούς των παρατηρητών) ήταν παρών δια ζώσης στην συνεδρίαση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και δεν διαφώνησε πουθενά με την κατάρτιση των νέων πινάκων.

Συμφώνησε σε όλες τις προτάσεις/αποφάσεις του Κλάτενμπεργκ, με τον οποίο, έχει έρθει σε ρήξη, αφού ενώ είχε κάνει επαφές για να αναλάβει την καρέκλα του αρχιδιαιτητή δεν είχε ενημερώσει τον άνθρωπο που τον έφερε (και) στην Ελλάδα!

Νέα μέλη στην ΚΕΔ

Πλέον η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θα είναι ενιαία και όπως έχει επιβεβαιώσει και ο Μπαλτάκος, θα αποτελείται από επτά μέλη. Η στελέχωση της θα επισημοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο Ζοάο Καπέλα, όπως αποκάλυψε το Sportime, αν και ήταν υπ’ ατμόν, είναι πιθανό να παραμείνει ως υπεύθυνος για το VAR. O Kόλλινς θα αποχωρήσει. Σενάρια για νέα πρόσωπα, Έλληνες.

Ο Ευθυμιάδης είναι το μεγάλο φαβορί για εισέλθει στην Επιτροπή. Ο Καλογερόπουλος που επίσης ακούγεται έντονα, δύσκολα θα πάρει πόστο. Από κει και πέρα, ακούγονται τα ονόματα των Στυλιαρά, Θάνου και Σπυρόπουλου. Ερωτηματικό η Λαμπαδαρίου.

Πηγη: sportime.gr 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search