Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

Συγχαρητήρια από τον Βύζαντα στο διαιτητικό τρίο από το Ηράκλειο

Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 16:44 Γράφτηκε από

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την διαιτητική τριάδα απο το Ηράκλειο που έπαιξε στο σημαντικό παιχνίδι της Ελλάς Ποντίων με τον Βύζαντα Μεγάρων για την 7η αγωνιστική των μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄Εθνική έδωσε η ομάδα των Μεγάρων. 

Ως γνωστόν διαιτητης σε αυτό το ματς ήταν ο Μανώλης Μανδαλενάκης με βοηθούς Μανώλη Μπλαβάκη και Ανδρέα Μπιμπάκη και οι τρεις τους είχαν εξαιρετική απόδοση τιμώντας την Ηρακλειώτικη διαιτησία σε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Βύζαντα Μεγάρων αναφέρει: 

"Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΒΥΖΑΝΤΑ ευχαριστούν τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ομάδας ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ για την φιλοξενία τους.

Σε έναν αγώνα που κρίνονταν μια κατηγορία, οι άνθρωποι της διοίκησης υπερέβαλλαν εαυτόν προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό τόσο κατά την άφιξη της αποστολής του Βύζαντα, όσο και κατά την αποχώρησή της από το γήπεδο.

Grigoris
Επίσης ευχαριστούμε την διοίκηση του Α.Τ. Μεγάρων για την συνδρομή του στην μεταφορά της αποστολής, την Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά και ιδιαίτερα τους επικεφαλής για την τήρηση των μέτρων τάξης, που συνέβαλλαν ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Θερμές ευχαριστίες στον φίλαθλο κόσμο της πόλης των Μεγάρων για την συγκινητική παρουσία και στήριξη στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα μπαράζ της ομάδας μας που την έφερε στην Γ’ Εθνική.

Τέλος συγχαίρουμε τον διαιτητικό τρίο του αγώνα κ.κ. Μανδαλενάκη, Μπλαβάκη και Μπιμπάκη του συνδέσμου Ηρακλείου για την άριστη διαιτησία τους."

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search