Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023

Από τον Εργοτέλη στην Νίκη Σητείας

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 10:10 Γράφτηκε από

Μετά από μια πολύχρονη παρουσία στα γήπεδα του Ηρακλείου , στην οποία ο Κώστας Καλπακίδης άφησε την σφραγίδα του ανεξίτηλη ήρθε η ώρα να αλλάξει νομό και παραστάσεις.

Συγκεκριμένα η Ακαδημία της Νίκης Σητείας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Καλπακίδη, στην θέση του Τεχνικού Συμβούλου της ομάδας της Νίκης Σητείας .

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Ακαδημία της Νίκης Σητείας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κο Κώστα Καλπακίδη,στην θέση του Τεχνικού Συμβούλου της ομάδας μας.
Ο Κώστας Καλπακίδης γεννήθηκε στα Ρίζια της Ορεστιάδας του νομού Έβρου και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Έκανε μετεκπαίδευση στην ανώτατη σχολή των σπορ στην Κολωνία και στις σχολές προπονητικής DBF.
Ήταν καθηγητής φυσικής αγωγής σε γενικό λύκειου του Ηρακλείου και υπεύθυνος οργάνωσης και λειτουργίας της ακαδημίας ποδοσφαίρου Candia Sport στο Ηράκλειο,ενώ διετέλεσε για πολλά χρόνια σημαντικό ρόλο στην οργάνωση και τη λειτουργείας της Ακαδημίας της ομάδας του Εργοτέλη.Είναι επίσης μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου προπονητών ποδοσφαίρου Ηρακλείου.
Ως ποδοσφαιριστής έπαιξε: στον Αγροτικό Αστέρα και Μελιτέα Θεσσαλονίκης, στην Αναγέννηση Επανομής, στον Ατσαλένιο Ηρακλείου, καθώς και στη Γερμανία στο Sport Club 911Kapellen-Erft e.V. στην περιοχή Dusseldorf.
Ως προπονητής εργάστηκε στις εξής ομάδες: Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΑΕΚ Κατσαμπά, Αετό Ανωγείων, Χερσόνησο, ΠΑΟΚ Κρουσσώνα, ΠΑΟ Ατσαλένιου, Γιούχτα Αρχανών. Από το 1998 ασχολείται με την προπόνηση παιδιών στις αναπτυξιακές ηλικίες και έχει διδάξει σε σεμινάρια και επιμορφωτικές ημερίδες για το ποδόσφαιρο.
Πρόκειται για μία σημαντικότατη προσθήκη στην Ακαδημία της ομάδας μας,η οποία θα προσφέρει τα μέγιστα στην ήδη πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές μας!Στόχος βέβαια,δεν είναι άλλος από την εξέλιξη τόσο των παιδιών μας όσο και των προπονητών μας.
Ευχαριστούμε τον Κο Καλπακίδη που αποδέχτηκε την πρότασή μας και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Νίκης Σητείας.
Εκ του ΔΣ ΑΟ ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ
Ο Αντιπρόεδρος-Υπεύθυνος Ακαδημίας
Αλάτσαρης Αρίστος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search