Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

Μ. Ρολάκης: «Προσπαθούμε και στηρίζουμε ενέργειες και δράσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κοινωνίας» (VIDEO)

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 18:01 Γράφτηκε από τον
Ο Μιχάλης Ρολάκης Ο Μιχάλης Ρολάκης

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο γενικός διευθυντής της εταιρίας «ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ» Μιχάλης Ρολάκης.

Δείτε παρακάτω:

«Στην Αναπτυξιακή εταιρεία Γέργερης, οι ισχυρές αξίες ορίζουν την κουλτούρα μας και μας βοηθούν/συμβάλλουν στην υλοποίηση της στρατηγικής μας. Το να προσφέρεις ποιοτικά προϊόντα, πρέπει να συμπλέει στο να δημιουργείς προϋποθέσεις για ποιοτικότερη ζωή. Μέσα από το πρόγραμμα «Δίψα για ζωή», μέσα από το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από τα "Νερά Ρούβας", προσπαθούμε και στηρίζουμε ενέργειες και δράσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κοινωνίας, προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και στηρίζουν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η διοίκηση, η διεύθυνση και όλα τα στελέχη στα "Νερά Ρούβας", όλοι εμείς που απαρτίζουμε, την ομάδα του "Νερά Ρούβας", τοποθετούμε τον άνθρωπο στο κέντρο των ενεργειών μας. Είναι χαρά μας, να συμβάλλουμε, στην διοργάνωση του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου. Είναι χαρά μας, να είμαστε οι μεγάλοι χορηγοί, στο Κύπελλο ΕΠΣΗ "Νερά Ρούβας" 2020-2021.

Προσωπικά είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος, που πήραμε μία απόφαση ευθύνης, αν θέλετε, να στηρίξουμε, τα κύτταρα του ερασιτεχνικού αθλητισμού, του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, να στηρίξουμε όλα ανεξαιρέτως τα σωματεία, Α' Β' και Γ' κατηγορίας και της Γ' Εθνικής, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς δεδομένης, της απρόσμενης εισβολής στις ζωές όλων μας. Στόχος όλων μας, είναι να διαδώσουμε το ευ αγωνίζεσθαι και να στηρίξουμε τον υγιή αθλητισμό, ως παράγοντα εύρυθμης λειτουργίας της κοινωνίας και διεξόδους για τα νέα παιδιά.

Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά τόσο τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, κ. Νίκο Τζώρτζογλου, όσο και τον αντιπρόεδρο κ. Πλούταρχο Κουτεντάκη γιατί είμαι βέβαιος ότι ξεκινάει μία υπέροχη συνεργασία. Να ευχηθώ σε όλους τους εμπλεκόμενους, σε όλους εμάς, αθλητές, προπονητές, διαιτητές, φιλάθλους γονείς, παράγοντες καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία πάνω απ'όλα».

Δείτε το VIDEO του Prismasport:

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

Search

Prisma Sport