Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Δεν το χωράει ο νους! Ποδοσφαιριστής σκότωσε τον γιο του στην Τουρκία!

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020 10:23 Γράφτηκε από τον

Τραγική ιστορία με πρωταγωνιστή έναν 32χρονο ποδοσφαιριστή εκτυλίχθηκε στη γειτονική χώρα.

Ο Τσεβχέρ Τοκτάς σκότωσε τον 5χρονο γιο του Κασίμ, ο οποίος έδινε μάχη για τη ζωή του σε νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα και συμπτώματα κορονοϊού.

«Έβαλα ένα μαξιλάρι στο κεφάλι του γιου μου, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα. Πίεσα για 15 λεπτά χωρίς σταματημό. Ο γιος μου άντεξε για λίγο. Όταν σταμάτησε να κινείται, αφαίρεσα το μαξιλάρι. Μετά φώναξα τους γιατρούς για να μην υποπτευθούν τίποτα. Ποτέ δεν αγάπησα τον μικρό γιο μου από τότε που γεννήθηκε. Δεν ξέρω γιατί δεν τον αγαπώ.

Ο μοναδικός λόγος που τον σκότωσα ήταν ότι δεν τον ήθελα. Δεν έχω κανένα ψυχολογικό πρόβλημα», είπε κυνικά στην ομολογία του 11 ημέρες μετά το συμβάν.

Το αγοράκι κηδεύθηκε την άλλη μέρα, με τη μητέρα του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας να πιστεύουν ότι πέθανε λόγω κορονοϊού. O δολοφόνος πατέρας, από την πλευρά του, ανάρτησε φωτογραφίες από το σημείο που θάφτηκε το παιδάκι. Σε μία εξ αυτών, μάλιστα, ο αδερφός του Κασίμ ρίχνει νερό. Πραγματικά, ο ανθρώπινος νους αδυνατεί να συλλάβει αυτήν την τραγωδία…

 

Πηγή: sportime.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ