Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

Τετάρτη 11 Μαρτίου: Στο Ατσαλένιο σταμάτησε ο χρόνος… και «πάγωσε» το ποδόσφαιρο

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 09:30 Γράφτηκε από την
Στο γήπεδο του Ατσαλένιου έγινε ο τελευταίος αγώνας στο τοπικό. Στο γήπεδο του Ατσαλένιου έγινε ο τελευταίος αγώνας στο τοπικό.

Την Τετάρτη 11/3 πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος αγώνας στο τοπικό στο πλαίσιο του κυπέλλου ΕΠΣΗ και μετά λόγω του κορωνοϊού σταμάτησε ο χρόνος… και «πάγωσε» το ποδόσφαιρο στο Ηράκλειο. Πολύ σύντομα και οι ομάδες σταμάτησαν και τις προπονήσεις.

Ο ΠΟΑ νίκησε με σκορ 4-1 τον Ρωμανό στον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής φάσης (πρώτο ματς 1-2 στην Ελιά) και θα περιμένει καθώς φαίνεται πολύ καιρό για να μάθει τον αντίπαλο του για τον τελικό. Ο Γιούχτας είχε κερδίσει τον ΠΑΝΟΜ με 3-0 στο πρώτο ματς, ωστόσο το δεύτερο αναβλήθηκε και οι ομάδες βρίσκονται σε αναμονή.

Στα τοπικά πρωταθλήματα είχαμε δράση τελευταία φορά το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8/3 με την διεξαγωγή της 25ης αγωνιστικής (Α1), της 23ης αγωνιστικής (Α2), Της 20ης (Β1, Β2) και της 20ης Γ ).

Στην Α1 ΕΠΣΗ υπολείπεται μια αγωνιστική και έχουν κριθεί όλα. Τον τίτλο έχει κατακτήσει η Δαμάστα, τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου ο Αλμυρός και υποβιβάστηκαν η Μινωική και ο ΑΟΤ.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες τίτλος, άνοδος και υποβιβασμός μένουν σε εκκρεμότητα. Στην Α2 ΕΠΣΗ απομένουν 11 αγώνες, στη Β1 και Β2 2 αγώνες, στη Γ΄6 αγώνες και ένα εξ αναβολής.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)