Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022

Θέμα Prismasport : «Ψάχνεται» για διπλό χτύπημα από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΟΦΗ

Κυριακή, 30 Μαϊος 2021 11:20 Γράφτηκε από

Tις προηγούμενες ημέρες το Prismasport.gr σε σχετικό του ρεπορτάζ (Διαβάστε εδώ) σας είχε αναφέρει ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται πολύ κοντά στην δεύτερη καλοκαιρινή του προσθήκη και αυτή αφορά Έλληνα ποδοσφαιριστή που είναι ελεύθερος. 

Το νέο στοιχείο που προκύπτει από το ρεπορτάζ του Prismasport.gr είναι ότι ο ΟΦΗ φαίνεται να έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι και μάλιστα μέχρι πρόσφατα ανήκαν στην ίδια ομάδα. 

Ο λόγος για τον 26χρονο μέσο Αλέξανδρο Καρτάλη , και τον 26χρονο τερματοφύλακα Λευτέρη Χουτεσιώτη που φαίνεται ότι βρίσκονται στο μεταγραφικό μπλοκάκι των ανθρώπων του ΟΦΗ. 

Τόσο ο Καρτάλης όσο και ο Χουτεσιώτης μετά από δύο επιτυχημένα χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνουν το νέο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας τους καθώς ουδείς εκ των δύο θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας των Ιωαννίνων. 

Για τον Καρτάλη φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από άλλες ελληνικές ομάδες , όσο και από την Γερμανία όπου έχει παίξει μπάλα ο ομογενής άσος και η περίπτωση του είναι λίγο περίπλοκη αλλά φαίνεται ότι ο ΟΦΗ έχει βρει τον τρόπο να τον πείσει για να γίνει κάτοικος Ηρακλείου και οι εξελίξεις αναμένονται πολύ σύντομα σε αυτό το θέμα. 

Σε ότι έχει να κάνει με τον Χουτεσιώτη ο ΟΦΗ είναι δεδομένο ότι αναζητά ένα τερματοφύλακα σε καλή ηλικία και ο 26χρονος τερματοφύλακας μοιάζει μια ελκυστική περίπτωση καθώς μπορεί να έχασε την θέση του βασικού απο τον Λοντίγκιν από τον Ιανουάριο και μετά όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει ικανότητες και δεν μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο. 

Ο Χουτεσιώτης είναι ένας από τους υποψήφιους τερματοφύλακες για τον ΟΦΗ αλλά όχι η μοναδική περίπτωση που εξετάζουν τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό οι άνθρωποι του ΟΦΗ. 

Εν κατακλείδι η εβδομάδα που μπαίνει αύριο φαίνεται ότι θα φέρει νέες μεταγραφικές ανακοινώσεις για την κρητική ομάδα που τρέχει παράλληλα με τις αποχωρήσεις και τις προσθήκες στο ρόστερ έτσι ώστε στην έναρξη της προετοιμασίας αυτό να έχει διαμορφωθεί σε ένα μεγάλο βαθμό. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search