Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023

Βάζουν και φέτος ψηλά τον πήχη στην Α' Εθνική τα κορίτσια του ΟΦΗ

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 13:20 Γράφτηκε από

Ψηλά τον πήχη, βάζουν και φέτος, τα κορίτσια του ΟΦΗ, στοχεύοντας –όπως και πέρσι-να πρωταγωνιστήσουν στην Α’ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών.

Στην  πρώτη συγκέντρωση ,που έγινε στο LIDO SOCCER, με αφορμή το ξεκίνημα της προετοιμασίας, το χαμόγελο και η αισιοδοξία, δεν έλειψε από τα κορίτσια του ΟΦΗ, που έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να είναι μια οικογένεια και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας τους.

Πέρσι, στην καλύτερη σεζόν την ιστορίας τους στην Α’ Εθνική, διεκδίκησαν μέχρι τέλους την είσοδο στο Φάιναλ-Φορ.

Φέτος, θέλουν και πάλι να πρωταγωνιστήσουν και να πάνε, όσο ψηλά γίνεται.

Η ομάδα του ΟΦΗ, κράτησε τον περσινό κορμό της, ενώ προχώρησε σε 4 προσθήκες, σε θέσεις που είχε ανάγκη η ομάδα.

Συγκεκριμένα, απέκτησε την διεθνή Μολδαβή εξτρέμ, Ιρίνα Τοπάλ, την Ουκρανή επιτελικό μέσο Βαλέρια Πόστολ, την Κύπρια Θεανώ Καραλουκά, που αγωνιζόταν στην Αυστραλία και τη νεαρή τερματοφύλακα Γαλήνη Ζαχαρίου, από τη Θεσσαλονίκη.

Στην ομάδα, παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία ο Σταμάτης Μαματζάκης, ο οποίος έχει εμπιστοσύνη στο υλικό που έχει στα χέρια του και όπως λέει έχει όλες τις προϋποθέσεις για μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Τη στήριξη της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στην προσπάθεια των κοριτσιών του ΟΦΗ, επεσήμανε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Κώστας Καζανάκης. ο οποίος έδωσε το "παρών" στην πρώτη της ομάδας, μαζί με σύσσωμη σχεδόν την διοίκηση (Αλετράς, Αποστολάκης, Ζερβάκης, Παντελίδης, Ασαργιωτάκη).

Στην πρώτη συγκέντρωση επίσης, τα μέλη της επιτροπής του τμήματος (Μανουσάκης-Οικονομάκης) και η ""ψυχή" της ομάδας Νίκος Σαατσάκης (Λαχανάς), αλλά και άλλοι φίλοι της ομάδας που είναι κοντά στην προσπάθεια των κοριτσιών του ΟΦΗ.

Ξεχωριστή και η παρουσία του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΟΦΗ Πραξιτέλη Βούρου, που μόνο θετικά σχόλια, συγκέντρωσε για την ενέργεια του, να δώσει το ¨παρών" στην πρώτη συγκέντρωση των κοριτσιών του ΟΦΗ.

Δείτε φωτογραφίες απο την πρώτη συγκέντρωση των κοριτσιών του ΟΦΗ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search