Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023

Ο κορωνοϊος χτύπησε το προπονητικό τιμ του ΟΦΗ και αναβλήθηκε για τις 4 Ιουλίου η ανοιχτή προπόνηση

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 13:32 Γράφτηκε από

Με ένα πολύ άσχημο νέο ξεκίνησε η νέα σεζόν στον ΟΦΗ σήμερα με τις εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις καθώς ο κορωνοϊός χτύπησε σχεδόν όλο το προπονητικό τιμ της κρητικής ομάδας πριν αυτή μπει ακόμα καν στο γήπεδο. 

Πιο συγκεκριμένα τόσο ο Νίκος Νιόπλιας όσο και άμεσος βοηθός του ο κ. Γράμμος αλλά και ο προπονητής τερματοφυλάκων Βαγγέλης Λάππας προσβλήθηκαν απο κορωνοϊό και έτσι είναι δύσκολο αυτή την εβδομάδα κάποιος εξ΄αυτών να επιστρέψει στο ΒΑΚ για να κάνει προπόνηση αν δεν έχει αρνητικό τεστ. 

Με αυτή την έκτακτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί αποφασίστηκε αρχικά να αναβληθεί για την επόμενη Δευτερα στις 6 το απογευμα η πρώτη ανοιχτή προπόνηση της σεζόν όπου θα έδιναν το παρών και οι εκπρόσωποι του τύπου προκειμένου να μπορέσει να μιλήσει σε αυτούς και ο Ν. Νιόπλιας. 

Παρόλα αυτά οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν κανονικά στην ομάδα απο την Τετάρτη το απόγευμα με όποιον εκ του τεχνικού τιμ της ομάδας είναι αρνητικός στον κορωνοϊό και διαθέσιμος για να προπονήσει κάτω από αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες τους παίκτες. 

Ένα είναι σίγουρο ότι μετά από αυτό το συμβαν η νέα σεζόν δεν ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο για τον ΟΦΗ, 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search