Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022

ΟΦΗ: Kαλό το savoir vivre αλλά εδώ είναι ελληνικό ποδόσφαιρο

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 23:09 Γράφτηκε από

Μετά την νέα διαιτητική σφαγή από τον Φωτιά ένα είναι είναι σίγουρο. Ότι ο ΟΦΗ μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ έχει μπει για τα καλά στα ρουθούνια όλων αυτών που λυμαίνονται την ελληνική διαιτησία και κατ΄επέκταση το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. 

Το σε πιο μπλοκ ανήκει ο Φωτιάς το πως έγινε διεθνής διαιτητής και το πως συντηρείται στην ελληνική διαιτησία όσοι ασχολούμαστε με αυτό το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο το ξέρουμε πολύ καλά. 

Αυτοι που δεν το γνωρίζουν φαίνεται ότι είναι οι άνθρωποι που ασχολούνται με όλα τα άλλα με ιδιαίτερη επιτυχία αλλά ουδώλος με την διαιτησία. Καλό το savoir vivre , τα πασίγιο στον πρωταθλητή, και η γενικότερη φιλοσοφία αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με μια σπίρα  που ορίζουν διαιτητές σε διατεταγμένη υπηρεσία και ο ΟΦΗ απλά αφήνει τις αγωνιστικές να φεύγουν χωρίς να διαμαρτύρεται προσπαθώντας σε κάθε αγωνιστική να κερδίσει και κάθε ελληνικό διαιτητικό λαμόγιο που θα βρεθει στο διάβα του. 

Πως γίνεται ο ΟΦΗ να είναι μέσα στην εξάδα και στα μεγάλα ματς ο μίστερ Κλάτενμπεργκ για τον οποίο έχουν άρρει την εμπιστοσύνη τους οι 3 από τους Big Four που μας τον έφεραν στην Ελλάδα . να μην έχει ορίσει ούτε ένα ξένο διαιτητή στα παιχνίδια του. Ούτε ένα ναι. Την ίδια ώρα ο Άρης που είναι κάτω απο την εξάδα, ο Αστέρας Τρίπολης μέχρι και ο Βόλος με τον Απόλλωνα έχουν παίξει έστω και μια φορά φέτος με ξένο διαιτητή να διευθύνει παιχνίδι τους. 

Βλέπωντας ο Κλάντεμπεργκ τον ΟΦΗ να μην ασχολείται με την διαιτησία σου λέει ας του βάλω τον κάθε Φωτιά, Κουμπαράκη, Παπαδόπουλο και πάει λέγοντας στα ματς που ενδιαφέρουν τις ομάδες των πλέϊ οφ γιατί είναι προφανές πλέον ότι τον ΟΦΗ δεν τον θέλουν στην εξάδα γιατί αλλιώς έχουν μετρήσει τα κουκιά τους. 

Από την στιγμή που μπήκε στο χωρό της εξάδας όμως ο ΟΦΗ και αξίζει πέρα για πέρα να παραμείνει μέσα σε αυτή πρέπει να υψώσει ασπίδα προστασίας στην ομάδα και στον ίδιο τον Νιόπλια που κάθε φορά που στήνει μια ομάδα στον αγωνιστικό χώρο αποδεικνύει ότι αυτή την στιγμή είναι δεδομένα ο καλύτερος Έλληνας προπονητής με διαφορά από τον δεύτερο. 

Πρώτη κίνηση του ΟΦΗ θα πρέπει να είναι να ζητήσει την εξαίρεση των Φωτιά και Παπαδόπουλου από τα υπόλοιπα ματς της σεζόν και παράλληλα των ορισμό ξένων διαιτητών σε ματς που θα παίζει αντίπαλος με ομάδες της πρώτης εξάδας. 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search