Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Νέο συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς αποκτούν δύο γήπεδα ποδοσφαίρου στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 13:39

Στην υπογραφή σύμβασης έργου για την επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων, προχώρησε η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Τη σχετική σύμβαση, συνολικού ποσού 56.160 ευρώ (με ΦΠΑ), υπέγραψε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης την περασμένη εβδομάδα στο δημοτικό κατάστημα Αρκαλοχωρίου.

Το έργο – το οποίο προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί εντός χρονικού διαστήματος 6 μηνών - αφορά την εκτέλεση εργασιών συντήρησης δύο γηπέδων ποδοσφαίρου (8x8 στο Αρκαλοχώρι και 5x5 στο Θραψανό) με αποξήλωση του υφιστάμενου κατεστραμμένου παλαιού συνθετικού χλοοτάπητα και την επίστρωση τους με νέο συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς.

Με αφορμή την υλοποίηση του έργου, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης τόνισε ότι «η Δημοτική μας Αρχή συνεχίζει με συστηματικότητα τις παρεμβάσεις για την αναβάθμιση και ασφαλή λειτουργία των αθλητικών υποδομών του Δήμου μας. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και το έργο της επισκευής των δύο γηπέδων ποδοσφαίρου - 8x8 και 5x5 – που βρίσκονται στο Αρκαλοχώρι και στο Θραψανό με την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς σε αυτά, ώστε πλέον να γίνεται ασφαλής χρήση τους απ’ όλες τους δημότες και ειδικά τη νεολαία μας!».

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)