Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021

Ψήφισμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας για τον θάνατο του Παπαδάκη Βασίλη τ. Ανδρέα

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 10:26

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας μόλις πληροφορήθηκε τον απροσδόκητο θάνατο του εκλεκτού μέλους του συλλόγου μας,

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ τ. ΑΝΔΡΕΑ

συνήλθε έκτακτα τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021, σε κλίμα οδύνης εκφράζοντας την βαθιά του θλίψη για την απώλεια του εκλιπόντος.

Ο Βασίλης Παπαδάκης, υπήρξε ένας εξαίρετος Δαμαστιανός με μεγάλη προσφορά στα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της αγαπημένης του Δαμάστας, συμμετείχε και στήριζε ενεργά όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας και υπηρέτησε πιστά τα κοινά της Δαμάστας μέσα από τις θητείες του ως Γενικός Γραμματέας και Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμαστιανών Αθήνας και Πειραιά.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας στην έκτακτη συνεδρίαση του, αποφάσισε τα εξής:

  1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών του στον Αντιπρόεδρο Δ.Σ. του Συλλόγου μας Παπαδάκη Ανδρέα και στην οικογένεια του εκλιπόντος.

  2. Να παραστούν τα μέλη του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.

  3. Να διατεθεί ποσό αντί στεφάνου στη μνήμη του.

  4. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Σαρρής Γεώργιος Περάκης Κων/νος

 

Παράκληση της οικογένειας:

Η οικογένεια του Βασίλη Παπαδάκη παρακαλεί θερμά όσους μπορούν και θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του, να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους στη Μονάδα Αιμοδοσίας του Βενιζελείου, που στη διάρκεια της ασθενείας του τον τροφοδοτούσε με δεκάδες φιάλες.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)