Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021

Ξεκινούν οι εργασίες τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο Κρουσώνα

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 11:20

Το προσεχές διάστημα ξεκινούν οι εργασίες τοποθέτησης νέου συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Δήμου Μαλεβιζίου στον Κρουσώνα. Τη σχετική σύμβαση, προϋπολογισμού μελέτης 207.700€ υπέγραψε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με τον ανάδοχο του έργου. Η υπογραφή της σύμβασης έγινε παρουσία των Αντιδημάρχων Γρηγόρη Φασουλάκη, Χαράλαμπου Κουτσογιάννη και Γιώργου Πετούση, του Προέδρου του Συμβουλίου Κοινότητας Κρουσώνα Φώτη Τρυπιδάκη και του Προέδρου του ΠΑΟΚ Κώστα Μπουμάκη.

Η σύμβαση αφορά στην προμήθεια και τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Δήμου Μαλεβιζίου στον Κρουσώνα, συνολικής επιφάνειας αγωνιστικού χώρου 6.700τ.μ

Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται αρκετές δεκαετίες υποκαθιστώντας τον φυσικό χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου των γηπέδων ποδοσφαίρου. Ο συνθετικός χλοοτάπητας έχει γίνει δεκτός από την FIFA και κατ επέκταση από την ΕΠΟ, καθώς μπορεί σε μεγάλο βαθμό να προσομοιώσει στον φυσικό χλοοτάπητα. Ο συνθετικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς, αποτελείται από νήματα πολυαιθυλενίου όμοια με φυσικό γρασίδι τα οποία συγκρατούνται σε μια ειδική βάση από μείγμα πολυπροπυλενίου και πολυεστέρα επενδυμένη με λάτεξ ή από μείγμα πολυπροπυλενίου και πολυουρεθάνης δυο συστατικών.

Η χρηματοδότηση προέρχεται από πόρους του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)