Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

Ρέθυμνο: Έπαιζαν ζάρια μέσα στο μαγαζί- Επτά συλλήψεις

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 12:57
Φωτογραφία από Rudy and Peter Skitterians από το Pixabay Φωτογραφία από Rudy and Peter Skitterians από το Pixabay

Συνελήφθησαν, τη Τετάρτη το βράδυ στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.ΚΕ) Ρεθύμνης τρείς ημεδαποί για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Επιπλέον συνελήφθησαν ακόμη επτά ημεδαποί για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, τη Τετάρτη το βράδυ, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε επιχείρηση ιδιοκτησίας ημεδαπού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο ημεδαπός ιδιοκτήτης της επιχείρησης, είχε επιτρέψει σε τρείς ημεδαπούς την συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσσών «κύβοι – ζάρια», οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Επιπλέον συνελήφθησαν ακόμη επτά ημεδαποί ως θαμώνες του καταστήματος για παράβιαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ σε βάρος του ιδιοκτήτη βεβαιώθηκαν παραβάσεις για τη νομοθεσία περί παιγνίων και προστασίας δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)