Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Νέοι διορισμοί δασκάλων και νηπιαγωγών ειδικής αγωγής στο Ηράκλειο

Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 17:19

Στο νομό Ηρακλείου προσλήφθηκαν 54 δάσκαλοι και 12 νηπιαγωγοί ειδικής αγωγής. Όπως αναφέρει και στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» διορίζονται ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί. Μάλιστα ο Σύλλογος κάνει λόγο για καρπούς που απέδωσαν καθώς εδώ και καιρό διεκδικούσαν μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος»:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Δ. Θεοτοκόπουλος" εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που διορίζονται ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί στο νομό Ηρακλείου στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Συγκεκριμένα στο νομό μας προσλήφθηκαν 54 δάσκαλοι και 12 νηπιαγωγοί ειδικής αγωγής.

Οι συνεχείς διεκδικήσεις και οι διαρκείς αγώνες του εκπαιδευτικού κινήματος όλα αυτά τα χρόνια απέδωσαν καρπούς. Εξάλλου, οι αγώνες για μόνιμους διορισμούς στην Εκπαίδευση δε σταματάνε εδώ. Οι εκπαιδευτικές ανάγκες στη Γενική Αγωγή είναι τεράστιες.

Ο Σύλλογός μας καλωσορίζει τους συναδέλφους, ως μόνιμους εκπαιδευτικούς πλέον στο νομό Ηρακλείου, και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία.

Ο αγώνας είναι καθημερινός για την πλήρη στελέχωση των σχολείων με μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)