Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023

Σημαντικές συναντήσεις στην Αθήνα για τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ

Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 14:22

Σημαντικές συναντήσεις σε υπουργεία στην Αθήνα είχε την Τετάρτη 30 και την Πέμπτη 31 Μαρτίου ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Γιώργος Βουρεξάκης, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμο Σενετάκη.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 30 Μαρτίου, ο κ. Βουρεξάκης συναντήθηκε με την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη και της έθεσε το ζήτημα της υποστελέχωσης της ΔΕΥΑΗ. Η κ. Χαραλαμπογιάννη τόνισε ότι το Υπουργείο θα εξετάσει το θέμα σοβαρά προκειμένου να βρεθεί λύση.

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου, ο κ. Βουρεξάκης είχε συνάντηση με στελέχη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Συζητήθηκαν τα έργα που σκοπεύει να προτείνει η ΔΕΥΑΗ για ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης:

  1. Το έργο «Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων άντλησης και επεξεργασίας λυμάτων - επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένων με αξιοποίηση ΑΠΕ» και
  2. Το έργο «Κέντρο Επεξεργασίας Ιλίων Ε.Ε.Λ. ΠΕ Ηρακλείου», το οποίο θα προταθεί από τον ΕΣΔΑΚ σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΗ.

πρόεδρος δευαη βουρεξάκης αθήνα συναντήσεις2
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ συναντήθηκε επίσης με τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Δημήτρη Σταμάτη , στο οποίο έθεσε το θέμα της αναγκαιότητας για την επαναδημοπράτηση και χρηματοδότηση του έργου «Αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης στην περιοχή της Ηλιούπολης», αφού ο εργολάβος που το ανέλαβε αρχικά έχει κηρυχθεί έκπτωτος.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr