Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Κλειστός ο δρόμος λόγω εργασιών μπροστά από τον κυκλικό κόμβο στο Praktiker

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 12:17
Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα επί του κυκλικού κόμβου μπροστά στο κατάστημα PRAKTIKER και επί της οδού Αρτεμίου Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα επί του κυκλικού κόμβου μπροστά στο κατάστημα PRAKTIKER και επί της οδού Αρτεμίου

Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Υλοποίηση Βραχυπρόθεσμων παρεμβάσεων σε τμήματα και θέσεις μειωμένης ασφάλειας στη Π.Ε.Ο., υποέργο: Βελτίωση επιπέδου οδικής ασφάλειας σε θέσεις Μ.Ο.Α. (Μειωμένης Οδικής Ασφάλειας στους οδικούς άξονες 1) Ηράκλειο – Μοίρες – Αγία Γαλήνη, 2) Ηράκλειο – Γούβες – Χερσόνησος – Μάλια (Π.Ε.Ο), 3) Χανιά – Ρέθυμνο (Π.Ε.Ο.)» θα εκτελεστούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα επί του κυκλικού κόμβου μπροστά στο κατάστημα PRAKTIKER και επί της οδού Αρτεμίου (Αστυνομικό Μέγαρο) στο Ηράκλειο.

Για τον λόγο αυτό τη Τετάρτη 16.02.2022 θα παραμείνει κλειστό τμήμα του κυκλικού κόμβου μπροστά στο κατάστημα PRAKTIKER καθώς και η οδός Αρτεμίου ως το ύψος του Αστυνομικού Μεγάρου.

Η κυκλοφορία θα γίνεται μόνο επί της οδού Καρτερού (ρεύμα καθόδου).

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου εργοταξιακή σήμανση.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr