Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

Δύο νέα απορριμματοφόρα οχήματα απέκτησε ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας

Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 11:46

Στην παραλαβή δύο νέων σύγχρονων απορριμματοφόρων οχημάτων, προχώρησε ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας με σκοπό την ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό του μηχανοκίνητου στόλου του Δήμου και τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας της Υπηρεσίας Καθαριότητας, ώστε να παρέχονται αποδοτικότερες υπηρεσίες προς τους δημότες.

Πρόκειται για οχήματα με συμπιεστή απορριμμάτων τύπου πρέσας με σύστημα ανύψωσης κάδων, το ένα χωρητικότητας 16κ.μ. και το άλλο 22κ.μ.,που διαθέτουν όλες τις σύγχρονες λειτουργίες και απαιτήσεις για την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Η χρηματοδότηση της προμήθειας ύψους 395.300 € (με ΦΠΑ),έγινεμέσω τουπρογράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», μετά από τη διεξαγωγή διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, στην οποία προχώρησε το περασμένο έτος η δημοτική αρχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

απορριμματοφόρα δήμος μινώα2

Η παραλαβή των νέων οχημάτων πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδααπό το Δήμαρχοκ. Μανώλη Φραγκάκη, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας κ. Μανώλη Σμυρνάκηκαι του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Γαβριήλ Κουρή. Μετά την παραλαβή ακολούθησε ενημέρωση του τεχνικού προσωπικού και των οδηγών της υπηρεσίας για το χειρισμό και τη συντήρηση των οχημάτων.

Με σχετικές δηλώσεις του ο Δήμαρχος κ Μ. Φραγκάκης επισήμανε τα εξής: «Εξοπλίζουμε, μετά από πολλά χρόνια την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας,με την αγορά μέσω του Προγράμματος Φιλόδημος ll, δύο νέωνσύγχρονων απορριμματοφόρων. Η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μαςαναβαθμίζεται και εκσυγχρονίζεται στην πράξη. Βήμα - βήμα βελτιώνουμε τις συνθήκες και τα μέσα εργασίας στον τομέα της καθαριότητας και ανακύκλωσης, παρέχοντας καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Με υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά συνεχίζουμε το έργο μας».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr