Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023

Επίσκεψη Καστανίδη στο Αρκαλοχώρι

Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 09:57

Στο Αρκαλοχώρι βρέθηκε τη Δευτέρα ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και υποψήφιος πρόεδρος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Χάρης Καστανίδης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη.

Ο κ. Καστανίδης βρέθηκε στο διοικητήριο του δήμου Μινώα Πεδιάδας και ενημερώθηκε από τον δήμαρχο κ. Μανώλη Φραγκάκη για τις καταστροφές που έχουν υποστεί σπίτια και επιχειρήσεις, καθώς και για τις συνθήκες που επικρατούν, με τον δήμαρχο να του τονίζει, ότι από την πρώτη στιγμή ο δήμος έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, ώστε να ανταποκριθεί στις μεγάλες ανάγκες που συνεχώς προκύπτουν, σε όλα τα επίπεδα. Αναφέρθηκε στα ζητήματα της στέγασης, της σίτισης, των αποζημιώσεων των πληγέντων, της επαναλειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων της περιοχής, καθώς και των κατεδαφίσεων των ετοιμόρροπων κτιρίων.

καστανίδης αρκαλοχώρι2

Ο δήμαρχος έδωσε έμφαση στην αναγκαιότητα ανασυγκρότησης της οικονομικής δραστηριότητας του Αρκαλοχωρίου. «Το Αρκαλοχώρι πρέπει να επανέλθει στο ρόλο του, ως εμπορικό κέντρο της ενδοχώρας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φραγκάκης.

Ο κ. Καστανίδης άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή όλες τις λεπτομέρειες που διαμορφώνουν τη νέα κατάσταση στο δήμο και υπογράμμισε ότι θα ανταποκριθεί σε ό,τι του ζητηθεί. Έδειξε μάλιστα εντυπωσιασμένος από την οργανωμένη υποδομή των οικίσκων που έρχεται να ανακουφίσει τους σεισμόπληκτους πολίτες.

καστανίδης αρκαλοχώρι4

Στην σύσκεψη στο δημαρχείο, παρόντες ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηράκλειου Νίκος Συριγωνάκης, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννης Κουράκης, καθώς και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Μινώα Πεδιάδας Ζαχαρίας Καλογεράκης οι όποιοι επικεντρώθηκαν στο γεγονός ότι το κεντρικό κράτος πρέπει να επιδείξει γρήγορα αντανακλαστικά, μακριά από γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, προκειμένου ο δήμος να σταθεί ξανά στα πόδια του.

καστανίδης αρκαλοχώρι3

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr