Σάββατο, 10 Απριλίου 2021

Ρεθυμνιακός: Βλέπει με «θετικό» μάτι την απόφαση της Γ.Γ.Α

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021 17:47 Γράφτηκε από τον

Με θετικό «μάτι» αλλά και την αντίληψη στον βαθμό που απαιτείται όλων εκείνων των ευθυνών που την περικλείουν, ο Ρεθυμνιακός υποδέχεται με ικανοποίηση την επανεκκίνηση των προπονήσεων των ομάδων της Γ’ Εθνικής που αποφάσισε η ΓΓΑ έπειτα και από την θετική γνωμοδότηση των λοιμωξιολόγων.

Οι άνθρωποι της διοίκησης της ομάδα μας αναμένουν πλέον τις οδηγίες αλλά και τους όρους εκείνους του υγειονομικού πρωτοκόλλου, τις οποίες θα ακολουθήσουν πιστά, καθώς προτεραιότητα της είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος που θα εγγυάται σε όλους όσοι μετέχουν, την μέγιστη ασφάλεια στις προπονήσεις.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού Α.Ο. «Ο ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. καλωσορίζει την απόφαση των λοιμωξιολόγων και βρίσκεται σε αναμονή για την χορήγηση εκείνων των οδηγιών που θα μας δίνουν την δυνατότητα να πραγματοποιούμε ακολουθώντας πιστά τους όρους και με ασφάλεια προς τους ποδοσφαιριστές αλλά και το τεχνικό επιτελείο, τις προπονήσεις μας. Βλέπουμε με θετικό «μάτι» την απόφαση της ΓΓΑ για επανεκκίνηση αρκετών από τις αθλητικές δραστηριότητες ανάμεσα στις οποίες και εκείνη των προπονήσεων για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής και είμαστε έτοιμοι να βρεθούμε ξανά στα γήπεδα δημιουργώντας όμως ένα περιβάλλον όπου όσοι μετέχουν στην μεγάλη προσπάθεια του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. θα μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με ασφάλεια. Όπως άλλωστε προτάσσουν οι αρχές της οικογένειας του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο.».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search