Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021

Κ. Γεωργούλης: Οι ομάδες θα είναι διαφορετικές μετά την διακοπή

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 16:51 Γράφτηκε από τον

Είναι ο 3ος Ρεθυμνιώτικος «σταθμός» στην πολύχρονη καριέρα του στις Εθνικές κατηγορίες και… φρόντισε γρήγορα να εγκλιματιστεί δείχνοντας την εμπειρία, αλλά και την αξία του σε ένα νευραλγικό πόστο όπως αυτό του στόπερ.

Για τον Κώστα Γεωργούλη η «πόλη των γραμμάτων και των τεχνών» φαίνεται να είναι η πιο αγαπημένη, μετά την γενέτειρα του Ελασσόνα, καθώς μετά τον Ερμή Ζωνιανών και την Επισκοπή από το καλοκαίρι έχει «μετοικήσει» στην Σοχώρα, όπου με την φανέλα του Ρεθυμνιακού μας, δημιουργεί ένα νέο «κεφάλαιο» επιτυχημένων εμφανίσεων στην Γ’ Εθνική.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός μας είχε την ευκαιρία να ακολουθήσει μια καλά δομημένη προετοιμασία, ανάμεσα σε πολλούς «γνωστούς απ’ τα παλιά» συμπαίκτες του και να δημιουργήσει μαζί τους στόχους και φιλοδοξίες για μια καλή πορεία στον 10ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Έστω και αν ο ίδιος παραμένει πάντα αισιόδοξος, καθώς έχει δώσει κατά την διάρκεια της καριέρας του πολλές «μάχες» στους αγωνιστικούς χώρους, δεν «κρύβει» τα συναισθήματα του για την νέα διακοπή των πρωταθλημάτων.

Όμως έστω και έτσι απαρίθμησε στις δηλώσεις του «μια καλή πορεία» των «κυανόλευκων» στους 5 επίσημους αγώνες που πρόλαβαν να δώσουν, κάνει πρόγνωση μιας νέας «τάξης πραγμάτων» στον Κρητικό όμιλο όταν εκείνος λάβει το «πράσινο φως» για την επανέναρξη των δραστηριοτήτων του και έχει την πίστη ότι ο Ρεθυμνιακός μας που υπήρξε ανταγωνιστικός στα… επίσημα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Άλλωστε ο Κώστας Γεωργούλης απέδειξε και εντός του αγωνιστικού χώρου, τον έξυπνο τρόπο σκέψης, αλλά και την έντονη δραστηριότητα που χαρακτηρίζει πάντα τα «δελφίνια».

«Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι με όρεξη και πολύ δουλειά ώστε να δημιουργήσουμε κάτι καλό. Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε στους επίσημους αγώνες μας αρκετά καλά και στα 4 παιχνίδια που δώσαμε είχαμε 2 νίκες και ισάριθμες ήττες που ήρθαν πιστεύω στις λεπτομέρειες» ήταν το πρώτο μέρος των δηλώσεων του Κώστα Γεωργούλη που αφιέρωσε τον πρόλογο του σε όλα όσα έλαβαν χώρα στους «κυανόλευκους» από την προετοιμασία μέχρι και τις υποχρεώσεις που πρόλαβαν να δώσουν μέχρι και το νέο lock down. Και συνεχίζοντας «σκιαγράφησε» την εικόνα που είχαν τα «δελφίνια» στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική, σε καλή κατάσταση και με αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Αλλά ήρθε η διακοπή που θεωρώ ήταν καταστροφική για όλες τις ομάδες. Όμως δεν γινόταν διαφορετικά, γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία και έπρεπε να ακολουθήσουμε τις συμβουλές των ειδικών», συμπλήρωσε ο 1.88μ κεντρικός αμυντικός του Ρεθυμνιακού μας, που πέρασε στην συνέχεια στην εικόνα που θα έχει σύμφωνα με τους δικούς του υπολογισμούς το γκρουπ της μεγαλονήσου στις Εθνικές κατηγορίες όταν και αν αποφασιστεί η επανέναρξή του

"Με την επανέναρξη αν και όταν συμβεί αυτή, θεωρώ ότι το πρωτάθλημα και πολλές από τις ομάδες του ομίλου θα είναι διαφορετικές φυσικά λόγω της διακοπής. Πολλές ομάδες που είχαν βρει τα «πατήματα» τους και ρυθμό θα τα έχουν χάσει, ενώ άλλες που δεν είχαν προλάβει να προετοιμαστούν καλά την καλοκαιρινή περίοδο, θα έχουν τον χρόνο να βελτιώσουν εκείνα τα στοιχεία στα οποία υστερούσαν και δεν είχαν προλάβει να διορθώσουν».

Καταλήγοντας ο Κώστας Γεωργούλης έδωσε τις δικές του ευχές αλλά και το μήνυμα ελπίδας προς όλο τον ποδοσφαιρικό και μη κόσμο της επικράτειας «Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, ευτυχία και ο καινούριος χρόνος να μας φέρει πίσω την κανονικότητα μας και όλα εκείνα τα πράγματα που μας στέρησε το 2020. Εύχομαι και ελπίζω παράλληλα σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο να έχουμε γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα και σε αυτό που όλοι αγαπάμε».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search