Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

Ανωμεριανάκης: «Με λίγο τύχη θα είχαμε περισσότερους βαθμούς»

Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 09:46 Γράφτηκε από τον

Είναι από τους νεώτερους σε ηλικία παίκτες του Ρεθυμνιακού, όμως η εμπειρία που απέκτησε από τους αγώνες του στα πρωταθλήματα υποδομών της Super leagueμε τρία διαφορετικά συγκροτήματα των επονομαζόμενων και ως «Κ» του Πλατανιά, αλλά και η παρουσία του για 4 χρόνια στην πάλαι ποτέ Χανιώτικη ομάδα των επαγγελματικών κατηγοριών τον κάνουν να βλέπει από άλλη οπτική την πορεία των «κυανόλευκων» στην 2η συνεχόμενη σεζόν τους στην Γ’ Εθνική, μέχρι και την διακοπή των πρωταθλημάτων.


Για τον Νίκο Ανωμεριανάκη, τον 17χρονο Ρεθυμνιώτη τερματοφύλακα που πρόλαβε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ιστορική ομάδα των Χανίων, πριν εκείνη δηλώσει αδυναμία να συμμετάσχει ξανά στις κατηγορίες των «μεγάλων» και «κατρακυλήσει» στην Γ’ Εθνική, τα «δελφίνια» αν είχαν λίγο παραπάνω τύχη με το μέρος τους θα μπορούσαν να έχουν στο ενεργητικό τους περισσότερους από τους 6 βαθμούς που κατάφεραν να συγκεντρώσουν μέχρι και το νέο lock out που επιβλήθηκε και στον αθλητισμό στην προσπάθεια για τον περιορισμό της πανδημίας του Κορονοϊού.


Ο νεαρός γκολκίπερ αναφερόμενος στην αγωνιστική εικόνα του Ρεθυμνιακού στους αγώνες που πρόλαβε να δώσει πριν την νέα διακοπή των πρωταθλημάτων τόνισε χαρακτηριστικά :

«Πιστεύω ότι η πορεία του Ρεθυμνιακού μέχρι και την διακοπή του πρωταθλήματος ήταν πολύ καλή. Ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς που πραγματοποιήθηκε στο βασικό στάδιο προετοιμασίας και συνεχίστηκε και κατά την διάρκεια των αγώνων. Μάλιστα αν είχαμε και λίγο παραπάνω τύχη, τότε θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και περισσότερους βαθμούς».


Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του ο Νίκος Ανωμεριανάκης στάθηκε στο μέγεθος των επιπτώσεων που θα έχει η νέα διακοπή τόσο για τους «κυανόλευκους» όσο και για τις υπόλοιπες ομάδες

«Δεν νομίζω ότι οι παίκτες του Ρεθυμνιακού θα επηρεαστούν σημαντικά από την διακοπή του πρωταθλήματος. Ο πολύ καλός προπονητής και το τεχνικό τιμ που έχουμε μας παρέδωσαν ένα πρόγραμμα ατομικής εκγύμνασης το οποίο ακολουθούμε. Έτσι θα είμαστε σε κατάσταση τέτοια που δεν θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια να βρεθούμε σε καλό επίπεδο όταν φτάσει η ώρα να επιστρέψουμε στο γήπεδο».


Καταλήγοντας ο ταλαντούχος τερματοφύλακας δίνει το δικό του μήνυμα για τις δύσκολο χρονικό διάστημα που διανύουμε λόγω της έλευσης του 2ου «κύματος» της πανδημίας του Κορονοϊού.

«Εύχομαι πάνω από όλα υγεία σε όλους, αλλά και υπομονή. Ας ακολουθήσουμε όλα εκείνα τα μέτρα που μας έχουν προτείνει οι αρμόδιοι έτσι ώστε σύντομα π καθένας να βρει τον δρόμο του και με τις λιγότερες δυνατές επιπτώσεις».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search