Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

«Διαζύγιο» Ρεθυμνιακού με Κοντορινάκη

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 11:43 Γράφτηκε από τον
«Διαζύγιο» Ρεθυμνιακού με Κοντορινάκη «Διαζύγιο» Ρεθυμνιακού με Κοντορινάκη

Δεν θα συνεχίσει στον Ρεθυμνιακό ο Αλέξανδρος Κοντορινάκης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν από τα «δελφίνια» με την ομάδα να τον αποχαιρετά και να του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του και τον ίδιο με δήλωση του να τονίζει πως είναι δύσκολη η στιγμή του αποχωρισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού μας : «Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. αποχαιρετά τον ποδοσφαιριστή ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΟΝΤΟΡΙΝΑΚΗ. Έναν παίκτη που πάντα τον διέκρινε στους αγωνιστικούς χώρους το ταλέντο η θέληση και η αποφασιστικότητα για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για την ομάδα μας και σε κάθε χώρο το ήθος και ο χαρακτήρας του. Νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την συνεργασία που είχαμε για 1.5 χρόνο, και την πολύτιμη προσφορά του στον ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟ Α.Ο. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα του, με υγεία και πραγμάτωση κάθε φιλοδοξίας του τόσο σε αθλητικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο».

Δήλωση του Αλέξανδρου Κοντορινάκη «Είναι δύσκολη για μένα η στιγμή του αποχωρισμού, αλλά δυστυχώς όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Το καλό είναι ότι στα 4 χρόνια διαμονής μου στο Ρέθυμνο έκανα πολλές και καλές φιλίες».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search