Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Κασμερίδης για Παναγιώτου και Μήτρου: «Οι καλύτεροι τερματοφύλακες στην κατηγορία»

Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 17:50 Γράφτηκε από τον
 

Την πεποίθηση του ότι ο Πόρος έχει το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων στην Γ' Εθνική εξέφρασε στην εκπομπή του Poros FC ΤV "Αθλητική Δευτέρα", o προπονητής τους, Αλέξανδρος Κασμερίδης.

Την τιμητική τους είχαν την Δευέρα που μας πέρασε οι "φύλακες - άγγελοι" του Πόρου, Γιάννης Παναγιώτου,  Βασίλης Μήτρου, Σταύρος Αποστολάκης αλλά και ο προπονητής τους, Αλέξανδρος Κασμερίδης.

Οι τέσσερις μίλησαν για την φετινή χρονιά των "μπλε" στην Γ Εθνική, το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

"ΜΗΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ (VIDEO)
 
Ο δάσκαλος έπλεξε το εγκώμιο των μαθητών του στην εκπομπή "Αθλητική Δευτέρα" του "POROSFC TV". Μέλι στάζει για τους Βασίλη Μήτρου, Γιάννη Παναγιώτου και Σταύρο Αποστολάκη ο Αλέξανδρος Κασμερίδης.
"Εγώ όταν ήρθα στην ομάδα τα παιδιά υπήρχαν. Και αν δεν υπήρχαν αν μου τα πρότειναν πάλι αυτοί θα ήταν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής τερματοφυλάκων του Πόρου και συνέχισε αναλυτικά για τον καθένα κίπερ των "μπλε" ξεχωριστά: "Ο Βασίλης ο Μήτρου είναι ένα παιδί που έχει παραστάσεις, έχει παίξει στις κατηγορίες, ένα παιδί υπάκουο, σωστός, εργατικός και μπορεί ν' ανταπεξέλθει ανά πάσα ώρα και στιγμή σε οποιαδήποτε κατηγορία του ζητηθεί. Ο Γιάννης ο Παναγιώτου είναι ένα παιδί το οποίο το γνωρίζω από την εποχή που ήμουν στον ΟΦΗ. Ένα παιδί με σεβασμό, ένα παιδί με φιλότιμο, εργατικός. Έχω πει από κοντά και στο Βασίλη και στο Γιάννη ότι αυτή τη στιγμή είναι κατά την προσωπική μου άποψη οι δύο καλύτεροι τερματοφύλακες στη Γ' Εθνική. Είναι παιδιά τα οποία μπορούν ν' ανταπεξέλθουν ανά πάσα ώρα και στιγμή σε οποιοδήποτε ματς, σε ότι βαθμό δυσκολίας υπάρχει και ακόμα και σε μεγαλύτερη κατηγορία. Ο Γιάννης έχει παίξει με τον ΟΦ Ιεράπετρας μέσα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος και σε άλλα δύσκολα παιχνίδια. Ο Βασίλης έχει παραστάσεις πρωταθλητισμού και αγωνίστηκε σε ματς που "έκαιγε" η μπάλα όπως λέμε εμείς οι τερματοφύλακες κι έχει ανταπεξέλθει. Είναι δύο παιδιά που όπως τους είπα και τη Δευτέρα (30/11) ήταν πολύ φορμαρισμένοι και σ' ένα πολύ καλό τεμπο τη στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος, κάτι που φαίνονταν σε όσους παρακολουθούσαν τον Πόρο. Ο Σταύρος ο Αποστολάκης είναι το... πουλέν όλων, είναι η αδυναμία του τιμ και των συμπαικτών του του Βασίλη και του Γιάννη, αλλά και προσωπική μου αδυναμία. Υπάρχει χημεία, τον προσέχουμε όλοι και στο τιμ έχουμε απαιτήσεις να δουλεύει περισσότερο απ' όλους. Μέχρι στιγμής το κάνει, έχει βελτιωθεί και αυτός κατακόρυφα, υπακούει, είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, εργατικός, τερματοφύλακας. Έχει απίστευτα σωματικά προσόντα, πιστεύουμε σ'' αυτόν , ο Πόρος έχει επενδύσει στον Σταύρο, όλα θα πάνε καλά αρκεί το παιδί να είναι καλά στην υγεία του".
Από κει και πέρα ο "Κάσμε" έκανε μία πολύ σημαντική παρατήρηση όσον αφορά τη συνέχεια της Γ' Εθνικής, όποτε αυτή επαναρχίσει: "Εύχομαι όπως ξεκινήσαμε έτσι και να συνεχίσουμε οι ομάδες της κατηγορίας, με τα ίδια ροστερ. Εμείς έχουμε την τύχη από το καλοκαίρι που ήρθα στον Πόρο να έχουμε μία οργάνωση που δεν υπάρχει ούτε στις επαγγελματικές κατηγορίες. Έχουμε έναν άνθρωπο που "τρέχει" την ομάδα και δεν υπάρχει ούτε σ' επαγγελματική κατηγορία. Εμείς και πριν σταματήσουμε και μετά που θα ξεκινήσουμε θα είμαστε οι ίδιοι και ακόμη πιο δυνατοί. Εύχομαι και για τις υπόλοιπες ομάδες να επιστρέψουν οργανωμένες οι διοικήσεις για τη συνέχεια της χρονιάς και να είναι και οι αθλητές παρόντες, δηλαδή οι ίδιοι οι αθλητές που ξεκίνησαν να είναι παρόντες στις ομάδες τους και μετά τη διακοπή. Διότι πολύ φοβάμαι ότι πάρα πολλές ομάδες θα έχουν σημεία διάλυσης λόγω της κατάστασης".
 
Ο δάσκαλος αλλά και οι μαθητές του στάθηκαν ιδιαίτερα στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον Πόρο. "Εμείς θέλουμε ένα υγιή πρωτάθλημα, έναν σωστό ανταγωνισμό. Έχουμε κοντά μας τη διοίκηση, το τιμ είναι δεμένο, τα παιδιά που έχουμε είναι πάρα πολύ καλά, πολύ καλοί χαρακτήρες. Και θα μας δείτε πρώτα ο Θεός αν υπάρχει υγεία και ακόμα καλύτερους", ανέφερε ο Αλέξανδρος Κασμερίδης με τον Βασίλη Μήτρου να τονίζει: "Δεν το συζητάμε ότι έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα. Εγώ πιστεύω ότι είναι το βασικό σε μία ομάδα να υπάρχει καλό κλίμα και υγιή αποδυτήρια". Ο Σταύρος Αποστολάκης σχολίασε σχετικά: "Συμφωνώ με τον Βασίλη. Δόξα το Θεό σαν ομάδα έχουμε πολύ καλό κλίμα. Ευτυχώς γιατί υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν καλό κλίμα, στο κάθε λάθος τους δεν στηρίζουν ο ένας τον άλλον και έχουν συνέχεια ανταγωνισμό αλλά με την κακή έννοια. Ευτυχώς είμαστε μία ομάδα με πολύ καλό κλίμα". Ενώ ο Γιάννης Παναγιώτου πρόσθεσε: "Όλα τα παιδιά είμαστε δεμένοι. Μερικοί κάνουμε παρέα και εκτός γηπέδου. Και αυτό περνάει σιγά-σιγά και στην ομάδα. Στο να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".
"Κάσμε" και Παναγιώτου αναφέρθηκαν παράλληλα στην πορεία τους στον ΟΦΗ και στις όμορφες στιγμές που κρατούν, ενώ παρέα και με τον Σταύρο Αποστολάκη μίλησαν για την τεράστια απώλεια του Θεού του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα. Δείτε όλα όσα είπαν Αλέξανδρος Κασμερίδης, Βασίλης Μήτρου, Γιάννης Παναγιώτου και Σταύρος Αποστολάκης στην εκπομπή "Αθλητική Δευτέρα" και στο "POROSFC TV":
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport