Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Ο Γιώργος Σπανάκης και το success story του Πόρου

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 20:05 Γράφτηκε από τον

O Γιώργος Σπανάκης είναι ένας άνθρωπος άρρηκτα συνδεδεμένος με το success story του Πόρου, όταν από τα αλώνια της Β' ΕΠΣΗ, μέσα σε μία τριετία βρέθηκε στα "σαλόνια" της Γ' Εθνικής.

Χωρίς ίχνος υπερβολής είναι εκείνος που τρέχει σχεδόν από το πρωί μέχρι το βράδυ για το καλό του συλλόγου, όντας ο τροχός στην καλοφτιαγμένη μηχανή του Πόρου.

Είναι πιθανόν το κομμάτι που έλειπε από το παζλ της περυσινής σεζόν τόσο στο Δ.Σ όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι, αφού μπορεί να εξυπηρετήσει με την εμπειρία του και τους δύο τομείς.

Ως τεχνικός διευθυντής συνδέθηκε με την μεγαλύτερη μέχρι στιγμής κατάκτηση των "μπλε", αυτή του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ και παράλληλα της ανόδου στην Γ' Εθνική.

Όπως είπε και ο αρχηγός του Πόρου, Μιχάλης Μαγάκης, είναι κάποια μικρά πράγματα που κάνουν μεγάλο τον Γιώργο Σπανάκη, αναφερόμενος στην αυταπάρνηση που δείχνει για την δουλειά του στην ομάδα, όπως το να εξυπηρετήσει κάποιους ποδοσφαιριστές στην μεταφορά τους, από και προς το γήπεδο.

Η αγάπη που έχει σε αυτό που κάνει, καθιστά όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου του Ηρακλείου και όχι μόνο, να σέβονται τον ίδιο αλλά και τις εργατοώρες του πάνω στο άθλημα.

Φέτος ως γενικός αρχηγός εκπέμπει ηρεμία και σιγουριά, πράγμα πολύ δύσκολο σε μία ομάδα και δυσεύρετο, αφού είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος με τις ίδιες γνώσεις τόσο στον αγωνιστικό, όσο στον διοικητικό τομέα.

Κακά τα ψέματα πέρυσι έγιναν, "εγκληματικά λάθη" από πλευράς διοίκησης, στο κομμάτι εκείνο, καθώς προτιμήθηκε να δοθεί η ευκαιρία σε παίκτες που ενώ φαινόταν να είναι "χρυσές" επιλογές, δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα η προηγούμενη αγωνιστική περίοδος, να μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμη και καταστροφική.

Την εφετινή αγωνιστική περίοδο, με την επιστροφή του στον σύλλογο, όλα άλλαξαν άρδην και φυσικά ρόλο σε αυτό, έπαιξε και ο προπονητής του Πόρου, Βασίλης Κρασανάκης, ο οποίος είναι γνώστης της κατηγορίας και μαζί δημιουργούν ένα εξαιρετικό δίδυμο.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport