Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Έμπρακτες εγγυήσεις σε οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο απο τον Γ. Ασσαργιωτάκη

Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 18:22 Γράφτηκε από τον

Την ώρα που το ένα μετά το άλλο τα σωματεία σε όλη την Ελλάδα ελαττώνουν η σταματάνε τελείως τις προπονήσεις αλλά και τις πληρωμές και διώχνουν όσους παίκτες κατάγονται από άλλα μέρη (για να γλιτώσουν τα έξοδα) λόγω της αναστολής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, οι "μπλε" που έτσι κι αλλιώς πρέσβευαν και συνεχίζουν να πρεσβεύουν κάτι το διαφορετικό, πράττουν κόντρα στις πρακτικές των περισσότερων παραγόντων στην Ελλαδα.

Είναι γεγονός ότι ο Πόρος κινείται σε επαγγελματικά πρότυπα με μπροστάρη ξανά τον Γιάννη Ασσαργιωτάκη. Τη φετινή περίοδο και μετά τα περσινά... παθήματα που έγιναν μαθήματα, οι συνθήκες δουλειάς και νοοτροπίας στην ομάδα είναι ιδανικές. Τα πάντα κυλούν... ρολόι με τον ισχυρό άνδρα των "μπλε" να δείχνει το δρόμο.

Σε συνάντηση που είχε η διοίκηση με τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος την Τρίτη το βράδυ (03/11) στα γραφεία της ομάδας, ο πρόεδρος του Πόρου διατήρησε την ηρεμία, το καλό κλίμα και τα χαμόγελα στο στρατόπεδο των "μπλε". Η απόφαση του Γιάννη Ασσαργιωτάκη μπορεί ν' αποτέλεσε έκπληξη για αρκετούς, όχι όμως για όσους τον ξέρουν καλά.

Σύμφωνα αυτήν την οποία ανακοίνωσε ο ίδιος στο ποδοσφαιρικό τμημα, οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά για όλο το Νοέμβριο, όπως και οι πληρωμές. Προπληρωμές για κάθε μήνα για την ακρίβεια όπως συνηθίζει να κάνει από το ξεκίνημα της φετινής προετοιμασίας ο πρόεδρος του Πόρου. Περιμένοντας τις εξελίξεις, το τι μέλλει γεννέσθαι από εδώ και πέρα, αλλά και τις σποφασεις των ειδικών και των αρμοδίων για το πότε θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Η παρουσία του Γιάννη Ασσαργιωτάκη αποτελεί εγγύηση και σιγουριά και εξασφαλίζει το παρόν και το μέλλον των "μπλε", δείχνοντας παράλληλα το δρόμο και στους υπόλοιπους προέδρους και παράγοντες. Το τι θα πράξουν οι ίδιοι είναι δικό τους θέμα. Ο Πόρος έπραξε πάντως ξανά διαφορετικά, όπως συνηθίζει άλλωστε.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport