Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020

Τσακάνι: «Θα κάνουμε μια αξιοπρεπέστατη πορεία» (vid)

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 20:15 Γράφτηκε από τον

Αισιόδοξος για τη φετινή πορεία των "μπλε" στον κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής εμφανίστηκε ο δυναμικός μέσος

"Θα κάνουμε μια αξιοπρεπέστατη πορεία", ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Κέβιν Τσακάνι μέσω του "POROSFC TV". "Παλέψαμε και ίσως αν είχαμε και λίγο τύχη να παίρναμε κάτι", τόνισε ο 23χρονος ποδοσφαιριστής για την ήττα στο ντέρμπι της πρεμιέρας από τον Ηρόδοτο.

Ενώ για τη συνέχεια, ανέφερε: "Η σκέψη μας και αυτό που θέλουμε είναι το ίδιο σε κάθε ματς, να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε".

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κέβιν Τσακάνι στο "POROSFC TV":

Για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από αρκετούς μήνες και την καλή προσπάθεια με τον Ηρόδοτο που δεν συνοδεύτηκε από ένα θετικό αποτέλεσμα:

"Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Από τη μία χαρά που ξεκινήσαμε και που βγάλαμε μία πολύ καλή εικόνα θεωρώ. Από την άλλη λύπη γιατί δεν πήραμε το αποτέλεσμα κι εμείς το θέλουμε πολύ αυτό, θέλουμε να κερδίζουμε συνέχεια. Οπότε θα κρατήσουμε την προσπάθεια, είναι νωρίς ακόμα, ο δρόμος είναι μακρύς και πιστεύω μέσω της προσπάθειας και της δουλειάς θα κάνουμε μια αξιοπρεπέστατη πορεία".

Για τα στοιχεία του ντέρμπι και το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Αντωνίου υπέρ του Μυλωνά και έκρινε το ντέρμπι:

"Ξέραμε ότι θα πάει στη δύναμη, θα πάει στο πάθος, στις μονομαχίες το παιχνίδι. Εμείς προσπαθήσαμε όσο πιο πολύ μπορούμε να παίξουμε ήρεμα. Από την άλλη τώρα ο διαιτητής είδε αυτό, οπότε θα το σεβαστούμε αφού δεν γίνεται να το γυρίσουμε η να το πάρει πίσω. Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι δεν πτοηθήκαμε. Παλέψαμε και ίσως αν είχαμε και λίγο τύχη να παίρναμε κάτι".

Για τη συνέχεια με Άρη Ρεθύμνου την Τετάρτη στο Ρέθυμνο και Άρη Σούδας την Κυριακή στο Ηράκλειο: "Η σκέψη μας και αυτό που θέλουμε είναι το ίδιο σε κάθε ματς, να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε. Πιστεύω σ' όλη την εβδομάδα θα δουλέψουμε σωστά, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, θα κάνουμε το παιχνίδι μας και από κει και πέρα είμαστε αισιόδοξοι για κάτι θετικό".

Για τη φετινή χρονιά του Πόρου: "Φέτος από τη διοίκηση, από τ' αποδυτήρια, μέχρι και τους παίκτες είναι όλα πραγματικά τέλεια. Και αυτό πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ θετικό γιατί το χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε. Είμαστε καλοί παίκτες όλοι, οπότε μιας και είναι όλα καλά πιστεύω θα είμαστε αξιοπρεπέστατοι και θα κάνουμε κάτι πολύ καλό".

Για τη στενοχώρια στ' αποδυτήρια μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον Ηροδοτο, αλλά και παράλληλα για την πίστη που υπάρχει για τη συνέχεια:

"Στενοχώρια υπήρχε, λογικό, γιατί πραγματικά το πιστέψαμε. Από την άλλη όμως είπαμε ότι θα πεισμώσουμε, θα είναι ένα μάθημα για μας αυτό στην πορεία και θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για να παίρνουμε κάθε Κυριακή τη νίκη".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

Search

Prisma Sport