Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023

Το ευχαριστώ του Πόρου στον Νεκταριο και Μανώλη Κοσκινά (Photos)

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 22:43 Γράφτηκε από τον

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο. Πόρος με ανακοίνωση που εξέδωσαν ευχαριστούν θερμά τον επιχειρηματία Νεκτάριο Κοσκινά και τον γιο του Μανώλη για το δείπνο που παρέθεσαν στην αποστολή της ομάδας κατά την επιστροφή της από τα Χανιά στο Ηράκλειο μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη στη Σούδα.

Η οικογένεια Κοσκινά έκανε το τραπέζι και φιλοξένησε με τον καλύτερο τρόπο τα μέλη της διοίκησης και τους παίκτες του Πόρου το Σάββατο το βράδυ (27/08) στο ξενοδοχειο τους "Lameriana Secret Village".

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Διοικητικό Συμβούλιο και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο. Πόρος ευχαριστούν θερμά τον επιχειρηματία Νεκτάριο Κοσκινά και τον γιο του Μανώλη για το δείπνο που παρέθεσαν στην αποστολή της ομάδας κατά την επιστροφή της από τα Χανιά στο Ηράκλειο μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη στη Σούδα. Η οικογένεια Κοσκινά έκανε το τραπέζι και φιλοξένησε με τον καλύτερο τρόπο τα μέλη της διοίκησης και τους παίκτες του Πόρου το Σάββατο το βράδυ (27/08) στο ξενοδοχειο τους "Lameriana Secret Village". Οι Νεκτάριος και Μανώλης Κοσκινάς υποδέχθηκαν πολύ ζεστά την αποστολή της ομάδας και φρόντισαν όλα να είναι στην εντέλεια. Φίλοι Νεκτάριε και Μανώλη Κοσκινά σας ευχαριστούμε για όλα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search