Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023

Από φέτος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ ο Νέος Αστέρας Μυρτιάς - Πόρος | Αποφασίζει μεταξύ δύο για τον πάγκο

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 11:54 Γράφτηκε από

Από την φετινή αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ, ο Νέος Αστέρας Μυρτιάς- Πόρος. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Prismasport.gr. 

Η νεοσύστατη ομάδα Νέος Αστέρας Μυρτιάς-Πόρος αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της, φέτος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ, με τις συζητήσεις που γίνονται ως προς την δομή της να είναι σε τελικό στάδιο.

Οι άνθρωποι του συλλόγου, δηλαδή ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης και οι πρώην διοικούντες τον Αστέρα Μυρτιάς, έχουν καταλήξει σε δύο περιπτώσεις για τον προπονητή ο οποίος θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας.

Παρότι δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα τους, οι δύο επικρατέστεροι για την θέση, βρίσκονται εν αναμονή της τελικής απόφασης της διοίκησης, για το ποιος θα αναλάβει εν τέλει την τεχνική ηγεσία, ενώ θα έχει διπλό ρόλο, λαμβάνοντας τα "κλειδιά" και της Ακαδημίας, όντας υπεύθυνος για την λειτουργία της.

Όσον αφορά την έδρα της ομάδας, αυτή θα είναι όπως όλα δείχνουν, το γήπεδο των Αγ. Παρασκιών, προσωρινά καθώς οι εργασίες στο γήπεδο της Μυρτιάς βρίσκονται σε εξέλιξη, ως προς την βελτίωση του περιβάλλοντα χώρου αλλά και του γηπέδου.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search