Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023

Ξεκίνησε προετοιμασία η αναπτυξιακή ομάδα του ΠΟΑ

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 12:12 Γράφτηκε από

Με αρκετά όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε χθες το βράδυ την προετοιμασία της η αναπτυξιακή ομάδα του ΠΟΑ, που θα συμμετάσχει στο Youth League.

Έχοντας στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας τον Βασίλη Πρινάρη, οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα συμμετάσχουν στο Youth League της ΕΠΣΗ, με τον νεαρό τεχνικό να δηλώνει ότι στόχος είναι να αναδείξουν όσο περισσότερα παιδιά γίνεται...

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Ξεκίνησε η αναπτυξιακή μας ομάδα με προπονητή τον Βασίλη Πρινάρη!
Ξεκίνησε χθες 22 Αυγούστου προπονήσεις με όρεξη για δουλειά, φιλοδοξίες και αισιοδοξία για μια καλή σεζόν η αναπτυξιακή ομάδα του Π.Ο.Α, που θα αγωνιστεί στο Youth league υπό τις οδηγίες του Βασίλη Πρινάρη.
Παρακάτω η δήλωση του κοουτς για την έναρξη των προπονήσεων και τους στόχους της ομάδας:
"Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Π.Ο.Α και τον υπεύθυνο Ακαδημίας Νίκο Μακράκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου ως προπονητή στην νεοσύστατη ομάδα του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου. Μια ομάδα που αποτελείται από παιδιά μικρών ηλικιών με πολύ ταλέντο και όρεξη. Στόχος μας είναι μέσα από πολλή δουλειά να καταφέρουμε να αναδείξουμε όσα περισσότερα παιδιά γίνεται στις παραπάνω βαθμίδες των ομάδων του Π.Ο.Α. Επίσης θέλω να καλωσορίσω στην οικογένεια του Π.Ο.Α τον Δημήτρη Καλογιαννάκη, έναν άνθρωπο με πολλές εμπειρίες, ήθος, αξίες και σωστή νοοτροπία για το παιχνίδι του ποδοσφαίρου. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει μια πολύ καλή συνεργασία μεταξύ μας και αυτό σίγουρα θα είναι προς όφελος των παιδιών.
Καλή σεζόν με υγεία!"»
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search