Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Δύσκολα του Μανουσάκη - Μεγάλη επιστροφή Λαζαρίδη στον Πλατανιά!

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 12:48 Γράφτηκε από τον

Σήκωσαν μανίκια οι άνθρωποι του Πλατανιά καθώς μετά και τις τελευταίες ειδήσεις της Γ’ Εθνικής είναι δεδομένη η συμμετοχή της Χανιώτικης ομάδας

Οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν και έχει ξεκινήσει η στελέχωση του ρόστερ με τις πρώτες προφορικές συμφωνίες. Αρχικά θα έχουμε την μεγάλη επιστροφή κάτω από τα δοκάρια του Λαζαρίδη o οποίος αναμένεται να βοηθήσει σε πολλούς τομείς.

Στη συνέχεια σημαντική θεωρείται και η παραμονή του Βασίλη Κατσαρού, ο οποίος θέλησε να αγωνιστεί με τα χρώματα του Πλατανιά από την στιγμή που παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα.

Συζητήσεις υπάρχουν και με τους Αντριάν Ιμέρι αλλά και τον Κοζάκη έναν παίκτη με τον οποίο έχει συνεργατσεί ο Γιώργος Κόλτζος και στον Πανακρωτηριακό.

Τέλος υπήρξαν επαφές και με τον Αντώνη Μανουσάκη, όμως τροχοπέδη για μια πιθανή συμφωνία είναι το οικονομικό κάτι που σημαίνει πως η συγκεκριμένη περίπτωση (αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά) δεν θα προχωρήσει.

Σημαντικό να τονίσουμε πως όλα τα παραπάνω είναι σε προφορικό επίπεδο για την ώρα καθώς οι άνθρωποι που τρέχουν για να μπορέσουν να κλείσουν τις συμφωνίες έχουν αντίπαλο και τον χρόνο καθώς ακόμα και η περίπτωση του Γιώργου Κόλτζου που θα αναλάβει την ομάδα ήταν στον “αέρα” αν δεν υπήρξε η συμμετοχή στην Γ’ Εθνική.

Πηγή: sports-factory.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport