Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Κάλεσμα των Πανθήρων σε συγκέντρωση κατά της αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη!

Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 11:10 Γράφτηκε από τον

Κάλεσμα σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρία κατά της αστυνομικής βίας έκαναν οι Πάνθηρες για το απόγευμα της Τρίτης (9/3) στη Νέα Σμύρνη.

 

Τα όσα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης με την απρόκλητη αστυνομική βία κατά πολίτη όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει την οργή όλων των πολιτών. Ανάμεσά τους και οι Πάνθηρες οι οποίοι με ανακοίνωση τους καλούν σε νέα συγκέντρωση το απόγευμα της Τρίτης.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των Πανθήρων αναφέρει... Τώρα θα μιλήσουμε για το αύριο και πλέον δεν απευθυνόμαστε σε εσάς. Τώρα θα μιλήσουμε για το αύριο, της γειτονιάς μας, της πόλης μας, της χώρας με αυτούς που θέλουμε μαζί μας. Με τους φίλους και γείτονες μας, με τους εργαζόμενους, τους απλούς ανθρώπους της πόλης μας. Σε αυτό το αύριο θα τους καλέσουμε όλους μαζί μας, θα καλέσουμε και όσους νομίζατε ότι θα είναι απέναντι μας, τους άλλους οπαδούς.

Ας γίνει η αρχή για ένα καλύτερο αύριο εδώ στη Νέα Σμύρνη μας. Για ένα αύριο της δουλειάς, της ελευθερίας, του αθλητισμού χωρίς εσάς. Όλοι μαζί για το αύριο. Όλοι αύριο (σ.σ. σήμερα) στη Νέα Σμύρνη.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport