Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γ' Εθνική: Την 1η Σεπτεμβρίου η προθεσμία για τις συμμετοχές

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 16:10 Γράφτηκε από

Μία σειρά από θέματα σχετιζόμενα με το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής τέθηκαν επί τάπητος στη σημερινή (11/8) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις επικράτησε η... λογική της αναβολής και της παράτασης.

Όπως έγινε γνωστό και από την επίσημη ενημέρωση της Ομοσπονδίας, η σέντρα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ορίστηκε να γίνει στις 2 Οκτωβρίου, με την προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής να μετατίθεται για την 1η Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, συζήτηση για τη μορφή των ομίλων δεν έχει γίνει, ενώ αναβλήθηκε η συζήτηση τόσο για την υπόθεση της Κοζάνης στον 2ο όμιλο όσο και για εκείνη της διεκδίκησης του Πανδραμαϊκού εις βάρος του Αγροτικού Αστέρα στον 1ο όμιλο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα δύο θέματα θα συζητηθούν στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, περί τα τέλη του μήνα, σε δύο υποθέσεις που σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι παρεμβάσεις της Νομικής Υπηρεσίας και της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, η κλήρωση ανακοινώθηκε πως θα πραγματοποιηθεί στις 19 Αυγούστου.

 

 

soccerlive.gr

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prisma Sport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prisma Sport

Σχετικά Άρθρα