Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023

Δυνατό φιλικό για τον Γιούχτα με Επισκοπή το Σάββατο

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 14:15 Γράφτηκε από

Μετά το 45λεπτο στο τουρνουά του Παγκρητίου Σταδίου, Γιούχτας και Επισκοπή θα τα πουν ξανά, αυτή τη φορά στο ΔΑΚ Γάλλου.

Δυνατό φιλικό για το συγκρότημα του Νίκου Σουργιά, το οποίο θα αναμετρηθεί με την Επισκοπή το απόγευμα του Σαββάτου.

Την ευκαιρία να δοκιμάσει τις ικανότητες της απέναντι σε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και σε κανονικό διάρκειας αγώνα, θα έχουν στην ομάδα των Αρχανών στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Μετά από μία εβδομάδα ακριβώς, Επισκοπή και Γιούχτας θα αναμετρηθούν εκ νέου το Σάββατο (27/8) και ώρα 6μ.μ στο ΔΑΚ Γάλλου, σε ένα παιχνίδι όπου οι Ντάριλ Γουίλαρντ και Νίκος Σουργιάς θα μπορέσουν να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των ομάδων τους.

Να υπενθυμίσουμε, ότι στο πρώτο φιλικό διάρκειας 45 λεπτών στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου, η ομάδα του Ρεθύμνου είχε επικρατήσει εκείνης των Αρχανών, με 1-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κανέ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search