Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

Αυτή είναι η καλύτερη μεταγραφή της Δαμάστας

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 09:40 Γράφτηκε από τον

Η ομάδα της Δαμάστας τα τελευταία χρόνια έκανε μια εντυπωσιακή πορεία και από την Β ΕΠΣΗ έφτασε να αγωνίζεται με πολύ μεγάλη επιτυχία στην  Γ΄ Εθνική κατηγορία.

 

Μια πορεία που πραγματικά θα ζήλευαν αρκετές ομάδες καθώς κατάφερε να πάρει δύο διαδοχικές ανόδους και ένα πρωτάθλημα που ισοδυναμούσε με την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Εθνική κατηγορια.

Αρκετοί  βλέποντας αυτην την ξέφρενη κούρσα πίστεψαν ότι θα είναι απλά μια ομάδα πυροτέχνημα που μετά που θα περάσει  η « τρέλα» του πρόεδρου θα κατρακυλήσει ξανά στις χαμηλές κατηγορίες.  Δεν θα ήταν άλλωστε ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που κάνει αυτό τον κύκλο.

Η πορεία όμως ήρθε να διαψεύσει όσους πίστευαν όλα τα παραπάνω.

Στην Δαμάστα έχουν γίνει πραγματικά άλματα όσο αφορά τις εγκαταστάσεις της ομάδας , με γήπεδο, αποδυτήρια, που θα ζήλευαν και ομάδες επαγγελματικών κατηγορίων.

Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε σαν κερασάκι στην τούρτά η «καλύτερη μεταγραφή» που αλλάζει και το ρου της ιστορίας της.

Αυτή δεν είναι άλλη από την ίδρυση της Δαμάστας 2020.

Σκοπός είναι οι Νέοι Δαμάστας 2020 ως θυγατρική ομάδα να αποτελέσει την πρώτη κυψέλη του σωματείου, καθώς με τη συμμετοχή νέων παιδιών θα αποτελεί τον προθάλαμο για την πρώτη ομάδα

Κάτι που σημαίνει διάρκεια και  πλάνο.

Ο Αντώνης Παπαδάκης σε μια συνέντευξη που παραχώρησε παλαιοτέρα στο prismasport.gr είχε αναφέρει «μην κυνηγάς το χειροκρότημα των άλλων αλλά την δική σου ικανοποίηση»

Σίγουρα η ικανοποίηση που θα νιώθει με την «γέννηση»  της Δαμάστας 2020 είναι αρκετά μεγάλη καθώς αποτελούσε ένα στόχο από την έναρξη της ενασχόλησης του με το σωματείο του χωριού του.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search