Ο Γκέρμαν Ντατίδης μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον ΑΟΑΝ.
Παρελθόν πριν προλάβει να φορέσει την φανέλα του ΑΟΑΝ σε επίσημο παιχνίδι αποτελεί ο Γκέρμαν Ντατίδης, ο οποίος αποχώρησε από τον Αγιονικολιώτικο σύλλογο για προσωπικούς λόγους.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, ευχαρίστησε το "μπλε" αστέρι για την σύντομη συνεργασία που είχαν και ευχήθηκε να εκπληρώσει όλους τους στόχους που έχει βάλει φέτος.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Γκέρμαν Ντατίδη αναφέρει:
Ευχαριστώ την ομαδα του Αγίου Νικολάου για τη σύντομη συνεργασία που είχαμε, ήταν άψογοι απέναντι μου, αλλα προσωπικοί λογοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στην ομάδα. Εύχομαι στην ομαδα του ΑΟΑΝ καλη αγωνιστική χρονιά με υγεία και να εκπληρώσει όλους τους στόχους που έχει βάλει για φέτος.!!