Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το αντίο του Γιώργου Μαυρή στον ΑΟΑΝ

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 09:30 Γράφτηκε από

 

Ο Γιώργος Μαυρής μετά από δυο χρόνια στον ΑΟΑΝ ήρθε η ώρα να αλλάξει παραστάσεις και να κλείσει και επίσημα ο κύκλος της ποδοσφαιρικής του παρουσίας στην ομάδα του Αγίου Νικολάου.

Ο ικανός ποδοσφαιριστής με ανάρτηση του στην προσωπική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να ευχαριστήσει όσους συνεργάστηκε κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Μαυρή 

 

Έφτασε η ώρα να κλείσει και επίσημα ο κύκλος της ποδοσφαιρικής παρουσίας μου στην ομάδα της πόλης μου,τον ΑΟΑΝ.Ήταν τιμή μου που μου δόθηκε η ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα του ΑΟΑΝ τα 2 προηγούμενα χρόνια,κατά την διάρκεια των οποίων ζήσαμε μόνο όμορφες στιγμές (πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος,κατάκτηση του Κυπέλλου Λασιθίου,κατάκτηση του Super Cup Λασιθίου και την ομάδα να διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα μέχρι τέλους).Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου ένα προς ένα ξεχωριστά όλα τα μέλη της Διοίκησης,τους προπονητές και κάθε έναν από αυτούς που ήταν έμπρακτα ανελλιπώς δίπλα στην ομάδα.Δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ στους υπέροχους συμπαίκτες που είχα αυτά τα 2 χρόνια, με τους οποίους θα μας δένουν μια ζωή οι ποδοσφαιρικές εμπειρίες που ζήσαμε στον ΑΟΑΝ. Και τέλος, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υγιή φίλαθλο κόσμο για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη που πρόσφερε στην ομάδα αλλά και για την εκτίμηση και τον σεβασμό που επέδειξε προς εμένα προσωπικά από την πρώτη ημέρα παρουσίας μου σ’αυτήν. Εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα να πετυχαίνει πάντα τους στόχους που θέτει και να σημειώνει διακρίσεις.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prisma Sport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prisma Sport

Σχετικά Άρθρα