Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023

Η πίεση της ΕΠΟ και ο εκνευρισμός των ανθρώπων του Αλμυρού!

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 11:20 Γράφτηκε από τον

Η αναμέτρηση του Αετού Λουτρών με τον Αλμυρό για την α' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος αναβλήθηκε λόγω του ότι η ομάδα του Γαζίου δεν κατέστη δυνατό να βρει εισιτήρια για να μεταβεί στην Λέσβο. 

Από την πλευρά της όμως η ΕΠΟ ζητάει από την ομάδα του Αλμυρού να κανονίσει να βρει μία ημερομηνία έως τις 11 Σεπτεμβρίου για να διεξαχθεί ο αγώνας, καθώς σε αυτή την ημερομηνία θα γίνει η κλήρωση της επόμενης φάσης και θέλουν να μην έχουν εκρεμμότητες. 

Οι Γαζανοί ωστόσο δεν μπορούν να βρουν λύση παρά τις όποιες προσπάθειες έχουν κάνει καθώς τους είναι αδύνατο να βρουν εισιτήρια για την Λέσβο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr, η πίεση της Ομοσπονδίας έχει δημιουργήσει έναν εκνευρισμό στις τάξεις του Αλμυρού, διότι ενώ προσπαθούν δεν μπορούν να βρουν την λύση. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει μία επικοινωνία των ανθρώπων του Αλμυρού με την ΕΠΟ έτσι ώστε να εξηγήσουν τα δεδομένα.

Πάντως για την ώρα φαίνεται αρκετά δύσκολο έως απίθανο να διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αετό Λουτρών και τον Αλμυρό έως τις 11 Σεπτεμβρίου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search