Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Ο Αλμυρός πληρώνει... ακριβά το λάθος της ΕΠΟ!

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 14:00 Γράφτηκε από

Το λάθος της ΕΠΟ, όχι μόνο είχε επιπτώσεις στις κρητικές ομάδες, αλλά στον Αλμυρό εξαιτίας του, έχουν δει τον... ουρανό σφοντύλι.

Σε προηγούμενο κείμενο το Prismasport.gr είχε αναφερθεί για το τι μπορεί να προκύψει από τη νέα κλήρωση του Κυπέλλου για τις κρητικές ομάδες, ωστόσο αυτό που συνέβη στον Αλμυρό, ήταν το χειρότερο δυνατό σενάριο.

Η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη κληρώθηκε εκ νέου με τον Αετό Λουτρών, όμως για κακή της τύχη, η μοίρα τον έφερε να αγωνιστεί εκτός έδρας και στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει μεγάλη απογοήτευση.

Το κόστος της μεταφοράς της αποστολής στη Μυτιλήνη όπου εδρεύει ο Αετός Λουτρών, ενδέχεται να ξεπεράσει τις 15.000€, ένα ποσό που κακά τα ψέματα είναι πολύ δύσκολο να επωμιστούν ερασιτεχνικά σωματεία.

Ωστόσο η κακοτυχία δεν τελειώνει εκεί για τον Αλμυρό, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο σύλλογος της Λέσβου, είχε ενημερώσει τους ανθρώπους της ομάδας του Γαζίου, πως δεν θα δώσει το παρών στην μεταξύ τους αναμέτρηση, για την α' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, κάτι το οποίο σημαίνει, ότι οι "Οράνιε" θα είχαν περάσει στην επόμενη φάση άνευ αγώνος, αν δεν είχε γίνει το λάθος στην πρώτη κλήρωση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Από την πρώτη στιγμή μετά την κλήρωση, στο στρατόπεδο του Αλμυρού, παρά το σοκ, έχουν αρχίσει τις διαβουλεύσεις, προκειμένου να βγει όσο το δυνατόν πιο αναίμακτα το ταξίδι στη Μυτιλήνη.

Σε περίπτωση που όμως, δεν καταστεί δυνατό αυτό, τότε δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το σενάριο, η ομάδα του Γαζίου να ακολουθήσει το παράδειγμα εκείνης της Μυτιλήνης και να ενημερώσει επίσημα την ΕΠΟ, ότι δεν θα παραστεί σε μία εβδομάδα από τώρα στη Λέσβο.

Να επισημάνουμε ότι και ο Απόλλων Αγίου Ιωάννη από τα Χανιά, κληρώθηκε να αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Πανελευσινιακό, κάτι που μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την συμμετοχή του στο Κύπελλο Ελλάδος της φετινής σεζόν.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search