Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022

Θέμα Prismasport.gr | Παλεύει να κάνει «Έλληνες» τους Ενγκουέμ και Ντιατά ο Αλμυρός

Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 18:12 Γράφτηκε από τον

Δυο παίκτες που θέλει να κρατήσει στο ρόστερ και την νέα αγωνιστική περίοδο ο Αλμυρός είναι οι Ζακ Αλμπέρτο Ενγκουέμ και Σεκούμπα Ντιατά, ωστόσο λόγω περιορισμών με τους νέους κανονισμούς που έχει θέσει η ΕΠΟ τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τους Γαζανούς. 

Τι αναφέρει ο κανονισμός με τους ξένους στην Γ' Εθνική από την νέα περίοδο:

Μία σημαντική αλλαγή θα ισχύει από την νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε κάθε ομάδα είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει στην αρχική της ενδεκάδα τέσσερις ξένους ποδοσφαιριστές. Από τη σεζόν, βέβαια, 2022-23 αυτό αλλάζει, αφού πλέον κάθε σωματείο επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει μόνο δύο ξένους ή καλύτερα να έχει στη σύνθεση του 9 ποδοσφαιριστές καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι οποίοι δικαιούνται να παίξουν στις ελληνικές εθνικές ομάδες.

Βάσει λοιπόν αυτών των δεδομένων, σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr οι άνθρωποι του Αλμυρού έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για να αποκτήσουν οι Ενγκουέμ και Ντιατά την ελληνική ιθαγένεια. Κάτι που αν ολοκληρωθεί δεν θα θεωρούνται «ξένοι» και δεν θα επηρεάζουν το ρόστερ της ομάδας πάνω σε αυτόν τον περιορισμό. 

Σύμφωνα με το χρονικό διάστημα που βρίσκονται οι δυο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές στην χώρα μας έχουν το δικαίωμα να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια, πράγμα που θα ανάψει και το «πράσινο» φως για την παραμονή τους στον Αλμυρό. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search