Τρίτη, 20 Απριλίου 2021

Βοσνιάδης: «Στην Ελλάδα γίνεται νόμος να φεύγει ο προπονητής»

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 19:00 Γράφτηκε από τον

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους του διαζυγίου με τα Χανιά.

Στο «Metropolis 95,5» φιλοξενήθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης και αναφέρθηκε στους λόγους του διαζυγίου με τα Χανιά, τα προβλήματα που έχει φέρει ο κορωνοϊός στο ποδόσφαιρο, ενώ έκανε την πρόβλεψή του για τις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 1.

«Ακόμη μένουν τα διαδικαστικά και να δούμε που θα καταλήξει. Περάσαμε 27 μήνες εξαιρετικούς εδώ. Χωρίς προβλήματα, βελτιώσαμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα κι αν δεν είχε διακοπεί πέρυσι το Πρωτάθλημα θα μπορούσαμε να μιλάμε για άλλα πράγματα τώρα. Φέτος, δεν μας ήθελε, χάσαμε βαθμούς που δεν περιμέναμε. Είναι και θέμα κακοδαιμονίας. Δεν γίνεται να αστοχείς από πλεονεκτική θέση και ο αντίπαλος από το πουθενά να σκοράρει και να κερδίζει.

Στην Ελλάδα γίνεται νόμος να φεύγει ο προπονητής. Στον δικό μας κλάδο και ειδικά στο ποδόσφαιρο έχουν χαθεί πολλά. Ζούμε δύσκολες στιγμές και τη φετινή χρονιά δεν μπορούσε να την σχεδιάζει και να την οργανώσει κανείς. Λόγω κορωνοϊού χάθηκε μια γενιά ποδοσφαιριστών. Το σημερινό αποτέλεσμα στη Δράμα δεν το περίμεναν αρκετοί. Το πρόβλημα το δικά μας ήταν στον Νοέμβριο που σταματήσαμε και ξανά ξεκινήσαμε μετά και στην ουσία κάναμε δεύτερη προετοιμασία. Από την ώρα που δεν μπορείς να προπονήσεις και να μένεις μόνο με την αποκατάσταση αυτό που μπορείς είναι να τρέχεις.

 

Το σημαντικό είναι πώς πηγαίνεις σε μια ομάδα και πώς αποχωρείς. Μέχρι στιγμής ο Εργοτέλης βγάζει υγεία, με παιδιά διψασμένα και μου αρέσει πολύ και το χαίρομαι. Ο Λεβαδειακός, ο Ιωνικός, η Ξάνθη ακόμα και τα Χανιά μπορούν να μπουν σφήνα για την άνοδο. Το σημαντικό σε αυτήν την περίοδο δύσκολη που περνάμε να μην έχουνε άλλα προβλήματα και επιτέλους να ξανά γυρίσουμε στην καθημερινότητά μας».

mikriliga.com
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport