Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Υπέρ της έναρξης Super League 2 και Football League η Ε.Ε. της ΕΠΟ

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 15:21 Γράφτηκε από τον

Διαβάστε τις αποφάσεις της Εκτελεστική Επιτροπής της ΕΠΟ

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ παρουσία του εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA, κ. Πετρ Φούσεκ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή τάσσεται υπέρ της έναρξης των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League και ζητά συνάντηση με την Πολιεία ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της έναρξης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος ενημέρωσε τα μέλη της Ε.Ε. αναφορικά με την ολιστική μελέτη για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο την οποία κατάρτισαν οι FIFA/ UEFA, και εκπρόσωποί τους θα παρουσιάσουν σήμερα σε ειδική τηλεδιάσκεψη που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Ο κ. Γραμμένος υπογράμμισε ότι "επόμενο βήμα είναι το Ποδόσφαιρο να συζητήσει το περιεχόμενο της μελέτης και να καταλήξει στις θέσεις του".

Η Ε.Ε. αποφάσισε:

- Να οργανωθεί άμεσα συνάντηση μεταξύ των ΕΠΟ, Super League 1 και Super League 2/Football League προκειμένου να οριστικοποιηθούν θέματα αγωνιστικού προγράμματος, αλλά και να ζητηθεί από την Πολιτεία συνάντηση, προκειμένου να επιτευχθεί έναρξη των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League.

- Να αποδεχθεί την προσφορά της Cosmote για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport