Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

Λεουτσάκος: «Αν γίνει αναδιάρθρωση, να μας πουν ποιες θα είναι οι οικονομικές της βάσεις»

Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 11:33 Γράφτηκε από τον

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σούπερ Λίγκας 2 και Football League είπε ότι ούτως η άλλως είναι δύσκολα τα πράγματα για τις δύο κατηγορίες.

Ο κορωνοϊός άλλαξε τα πάντα στην καθημερινότητα όλων, έχει επηρεάσει και το ποδόσφαιρο-όπως είναι λογικό-και γι' αυτό έρχονται πάλι στο προσκήνιο σενάρια αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

Για το εν λόγω θέμα πήρε θέση ο Λεωνίδας Λεουτσάκος την Πέμπτη (2/4), με τον πρόεδρο της Ένωσης Σούπερ Λίγκας 2 και Football League να τονίζει ότι θα πρέπει να γίνει σαφής η οικονομική βάση μιας ενδεχόμενης αναδιάρθρωσης.

Πάντως, ο Λ. Λεουτσάκος υπογράμμισε ότι για τις ομάδες των δύο κατηγοριών ούτως ή άλλως η κατάσταση είναι δύσκολη.

«Αναμένουμε από την ΕΠΟ να συγκληθεί μια επιτροπή από τους αρμόδιους φορείς, τους προέδρους των Λιγκών, την ΕΠΟ, το υφυπουργείο Aθλητισμού ώστε να συζητήσουμε την επόμενη μέρα. Αν είναι να γίνει αναδιάρθρωση, θα πρέπει να μας πουν ποιες θα είναι οι οικονομικές της βάσεις.

Μακάρι να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε σύντομα τον σκόπελο αυτό και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Είτε τελειώσει το πρωτάθλημα είτε ξεκινήσει πάλι από την αρχή, για εμάς η επόμενη μέρα είναι δύσκολη», δήλωσε στο Metropolis 95.5.

 
a-sports.gr
 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)