Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Σπήλιος Λιβανός για το περιστατικό με τον Πέτρο Δούκα

Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 11:56

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για το περιστατικό με τον Πέτρο Δούκα, στην διάρκεια της τελετής παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο:

"Ανταποκρίθηκα στο επίμονο αίτημα του δημάρχου Σπάρτης για μία άλλη ολιγόλεπτη συνάντηση. Όταν άρχισε να λέει αυτά τα απίστευτα πράγματα που καμία σχέση δεν έχουν με αυτά τα οποία εγώ πιστεύω αλλά καμία σχέση δεν έχουν και με όσα συνέβησαν πραγματικά το 2007, ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση όπως νομίζω άλλωστε ήρθαν σε πολύ δύσκολη θέση και όσοι ήταν μαζί μου. Εκεί, ένιωσα και νιώσαμε μία αμηχανία και έκρινα ότι έπρεπε να υπερκεράσω τα τραγικά αυτά λεχθέντα με ένα ειρωνικό σχόλιο και όσο πιο γρήγορα μπορούσα να φύγουμε με τους συνεργάτες μου και να μεταβούμε στη συνέλευση των αγροτών.

Χρησιμοποίησα τη λέξη «εποποιία» με τον προφανή ιδιαίτερα για όσους με γνωρίζουν και ξέρουν πώς εκφράζομαι, τρόπο. Αποδείχτηκε ότι η ειρωνεία αυτή όχι μόνο δεν επαρκούσε αλλά αντιθέτως παρεξηγήθηκε εντελώς. Χρειαζόταν πιο απόλυτη και πιο καταδικαστική αντιμετώπιση. Προφανώς, έκανα λάθος. Αποδέχομαι αυτή την κριτική και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Όταν κατάλαβα τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, αμέσως και χωρίς δισταγμό, από το συμβούλιο υπουργών στο Στρασβούργο όπου βρισκόμουν, με αξιοπρέπεια, έθεσα την παραίτησή μου στη διάθεσή του πρωθυπουργού γιατί αυτή είναι η αντίληψή μου για την πολιτική, ακριβώς επειδή αυτό επιτάσσουν οι αρχές και οι αξίες μου, αυτές δηλαδή για τις οποίες βρίσκομαι στην πολιτική"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr