Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023

Συλλήψεις για τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη

Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 22:47

Μπαράζ συλλήψεων σημειώνεται την Κυριακή, στο πλαίσιο των ερευνών για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Έως αργά το βράδυ της Κυριακής οκτώ άτομα έχουν συλληφθεί και οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ενώ με εντάλματα σύλληψης αναζητούνται ακόμη ένα άτομο στη Θεσσαλονίκη, καθώς και ο 20χρονος που έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες για τους συλληφθέντες, πρόκειται για Έλληνες και ένα άτομο αλβανικής καταγωγής, όλοι ηλικίας από 19 έως 23 ετών.

Από τους τέσσερις που συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής, οι τρεις είναι σεσημασμένοι και έχουν απασχολήσει τις Αρχές ξανά στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι συλληφθέντες κρύβονταν σε συγγενικά σπίτια μετά τη δολοφονία του 19χρονου.

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει την παρουσία τους στο σημείο της δολοφονίας.

Παράλληλα, αναζητούνται με εντάλματα σύλληψης ακόμη ένα άτομο στη Θεσσαλονίκη, καθώς και ο 20χρονος που κατάφερε να διαφύγει στην Αλβανία.

Οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους υλικό από κάμερες ασφαλείας, μαρτυρίες, τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, ενώ υπάρχουν και τα πρώτα αποτελέσματα από εργαστηριακές έρευνες που έγιναν στα φονικά αντικείμενα που άφησαν πίσω τους οι δράστες.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, απολογείται ο 23χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου. Εις βάρος του ασκήθηκε, μεταξύ άλλων, ποινική δίωξη για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Πηγή cnn.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr