Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022

Επιτυχίες αθλητών του ΟΦΗ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ19 Beach Volley

Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 17:07 Γράφτηκε από

Με σημαντικές διακρίσεις ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley K19 που έγινε στο Karteros Beach Sports Center οι αθλητές του ΟΦΗ.

Την καλύτερη θέση, πήρε ο αθλητής του ΟΦΗ Κώστας Βένιος, ο οποίος πήρε την 3η θέση στα αγόρια (προπονητής του, ο προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Μονιάκης).

Στα κορίτσια, η Θέμις Ματαλλιωτάκη, πήρε την 4η θέση.

Η πολλά υποσχόμενη, Εύη Πρινιωτάκη πήρε την 5η θέση.

Η Ελευθερία Φετφατζή, πήρε την 9η θέση.

"Το Διοικητικό Συμβούλιο, του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ συγχαίρει ακόμη, τον προπονητή των κοριτσιών Νίκο Προύφα (προπονητής του ΟΦΗ) και ο οποίος μετά τον τίτλο στην κατηγορία Κ17 (Ματαλλιωτάκη ΟΦΗ, Καλουτσάκη Αθλεση), οδήγησε τα κορίτσια του (αδερφές Φανιουδάκη-Πήγασος) στον τίτλο και στην κατηγορία Κ19, του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley.

Συγχαίρουμε, τις αθλήτριες από το Ηράκλειο, Φανιουδάκη Ελευθερία και Φανιουδάκη Νικολέτα (από το σωματείο Πήγασος), οι οποίες αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδος.

Αλλά και όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, απο την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα, που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή, του Beach Volley.

Συγχαρητήρια στην ΕΟΠΕ και την ΕΣΠΕΚ για την διοργάνωση.

Aλλά και στο Υφυπουργείο αθλητισμού και τον συμπολίτη μας Υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, για αυτό το "κόσμημα" του αθλητισμού , το Karteros Beach Sports Center, το οποίο φιλοξένησε και θα φιλοξενήσει και στο μέλλον, μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Καλό καλοκαίρι σε όλους τους αθλητές!"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search