Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Δεύτεροι στην Ελλάδα δύο σκακιστές του ΟΦΗ

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 14:45 Γράφτηκε από

Τη δεύτερη θέση στην Ελλάδα, κατέλαβαν δυο νεαροί σκακιστές του ΟΦΗ, στα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα για τις ηλικιακές κατηγορίες κάτω των 8, 10, 12, 14 και 16 ετών, που διοργανώθηκαν από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία και την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής, με την οικονομική υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η Ασημένια Τσαπάκη και ο Γρηγόρης Ταμιωλάκης, ανταμείφθηκαν με μια θέση στο βάθρο.

Πολύ κοντά σε μια θέση στο βάθρο, βρέθηκε και ένας ακόμη σκακιστής του ΟΦΗ, ο Νίκος Καζάκος.

Στους αγώνες συμμετείχαν απο πλευράς ΟΦΗ οι Γρηγόρης Ταμιωλάκης (U08), Αντώνης Καλαϊτζάκης (U10), Ιωάννης Καρτσάκης (U12), Μανώλης Καλαϊτζάκης (U14), Νίκος Καζάκος (U16) και η Ασημένια Τσαπάκη (G14).

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στο προπονητή του ΟΦΗ Παναγιώτη Χριστοδούλου, ο οποίος στήριξε όλα τα παιδιά με έκτακτη προετοιμασία, ανάλυση παρτίδων και συνεχή επικοινωνία κατά τη διάρκεια των αγώνων και αποτέλεσε το θεμέλιο λίθο για αυτήν την επιτυχία, μαζί με την επιμονή και τη σκληρή δουλειά των παιδιών.

Οι αγώνες έγιναν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Porto Palace” συμμετείχαν περισσότερα από 200 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, και εκπροσωπήθηκαν όλες οι γεωγραφικές περιφέρειες της χώρας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search